2023. június 13., kedd

10 EZER PÉLDÁNYBAN FIZETI ELŐ A NEMZETI SPORTOT A KORMÁNY – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.06.13.


Az állam hárommilliárd forintért vette meg a Nemzeti Sportot 2022-ben

A print napilap díjmentesen kerül majd az olvasókhoz, köztük sportegyesületekhez, sportklubokhoz, ügyfélforgalommal bíró közintézményekhez és egyéb közintézményekhez.

Újra kordont bontott a Momentum a Karmelitánál

A rendőrök fél nyolc után igazoltatni kezdtek mindenkit szabálysértési eljárásra hivatkozva, nem csak az országgyűlési képviselőket, hanem az aktivistákat és az újságírókat is.

A romániai szakszervezetek bejelentették a tanársztrájk felfüggesztését

A kormány megegyezett a szakszervezetekkel, hétfőn elfogadja a béremelésekről szóló rendeleteket, a tanárok pedig keddtől visszatérhetnek az osztálytermekbe.

Hja, kérem, ott százezrek sztrájkoltak.

Az utóbbi időszak legdurvább jogszabály-módosításait szavaznák meg – sürgősen

Bár ezen a héten csak négynapos ülést tervezett az Országgyűlés, Semjén Zsolt most a kormány nevében kér egy pénteki, rendkívüli ülést.

Nem tárgyalja sürgősséggel a státusztörvényt a parlament

A Fidesz-frakció részéről az atv.hu-nak hétfőn azt tájékoztatást adták, hogy nem sürgősségi, hanem normális parlamenti eljárásban szeretnék tárgyalni és elfogadni a törvényjavaslatot. Várjuk ki a végét.

“Róka szava kicsit ér”:

Tovább trükközik a kormány Budapest pénzével

Karácsony Gergely 2019-ben állapodott meg a kormánnyal: megadják az atlétikai stadionhoz a hozzájárulást, ha 2020-tól kezdve, az Egészséges Budapest Program keretében összesen 50 milliárd forint extra forráshoz jutnak saját egészségügyi fejlesztéseikre. És akkor jött az orosz tempó…

Bérgyilkosokhoz hasonlította a győri polgármester egy helyi hírportál újságíróit

Dézsi Csaba nem először szapulja a lap munkatársait.

Apropó..:

A Fidesz „mumusként” továbbra is használni fogja Soros György nevét

Az ellenségképre ugyanis továbbra is szükségük van, és ez nemzetközileg is jól bejáratott már – véli Síklaki István szociológus.

Havonta 20 személy titkos megfigyelésére adtak bírói engedélyt idén

2010 óta egy kérelmet sem utasítottak vissza. Ehhez jönnek hozzá pluszban a hasonló minisztériumi engedélyek, azokról viszont nincs ilyen pontos statisztika, mert a tárca adatközlése is zavaros.

Nem véletlenül ment Orbán Viktor a türkménekhez

A kormánypárti lapok Orbán Viktor békeüzenetét harsogták, míg a független média megpróbált viccet csinál abból, hogy a magyar miniszterelnök egy hatalmas aranyszínű fotelben ülve tárgyalt a türkmén elnökkel. Pedig szóba kerültek energetikai kérdések, és a kormány által az elmúlt időszakban favorizált Azerbajdzsánnal szemben a türkmének akár valós alternatívát is jelenthetnének.

A briteknél még tudnak bukni a politikusok

Röpke másfél nap alatt két brit politikai óriás már korábban gellert kapott karrierje zuhant a mélybe. A képviselői helyéről péntek este lemondott Boris Johnsont vasárnap reggel 10 óra után Nicola Sturgeon volt skót első miniszter követte a csúszdán.

Svédország kiad egy 35 éves török férfit Törökországnak

Arról egyelőre szintén nem derült ki semmi, hogy az érintett férfi egyike-e azon embereknek, akiknek kiadatását Ankara korábban kérte Stockholmtól, cserébe Svédország NATO-tagságának jóváhagyásáért.

Most július elejéről beszélnek többen a kormány részéről a svéd NATO-csatlakozás ratifikációja kapcsán

Több kormányzati forrás szerint is „teljesen elfogyhat a levegő Magyarország körül a vilniusi csúcson, ha addig nem mondunk igent”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.