2016. március 14., hétfő

VIGYÁZAT, JÖNNEK A JOBBIKOS FARKASOK ÉS HAMM, BEKAPNAK MINDENKIT

A BETŰ SZABADDÁ TESZ
Szerző: Vona Gábor
2016.03.13.


Farkasokkal gáncsoló
Újabb mélypontjához érkezett a honi médiatörténet. A Fidesz sajtója talált egy néhány fiatalból álló baráti kört, akik szabadidejükben katonai hagyományőrzéssel foglalkoznak, és magukat Farkasoknak nevezik. Úristen!

(1.) A Farkasok csoport állítólag az erdőben is szokott gyakorlatozni airsoft fegyverekkel. Úristen!(2.) A Farkasok saját elmondásuk szerint a HVIM tagjai, szimpatizánsai. Úristen!(3.) A Farkasok vezetője személyesen ismer engem. Úristen!
Ilyen hagyományőrző körből az országban, ha nincs ezer, akkor egy sem. Ezt az egye t az teszi különlegessé, hogy a Fidesz médiája megpróbálja őket előbb egy fegyveres terrorcsoportként bemutatni, majd rátolni az egész szánalmas módon kitalált történetet a Jobbikra. Hiába tettük egyértelművé, hogy egyrészt a csapathoz semmi közünk, másrészt a személyes ismeretség ellenére az illetők magántevékenységét nem szoktuk vizsgálni, végül nem tudunk róla, hogy bármi törvénytelenség történt volna. A tények a Tényeknek nem számítanak. Ezzel a kitalált történettel lehet mutogatni a Jobbik felé meginduló, a Fideszből kiábrándult szavazóknak: "Ne menjetek oda, könyörgünk , hát nem látjátok, hogy ezek milyen veszélyesek!"

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.