2015. október 25., vasárnap

SZIJJÁRTÓ KERITÉST FONT KOLBÁSZÁBÓL - A KISINAS IGYEKSZIK TÚLSZÁRNYALNI A GAZDIT

Szijjártó kerítést font a kolbászából – A kisinas igyekszik túlszárnyalni a gazdit
 
Folytatás itt:
MAGYAR NARANCS
 
A külügyminiszter Békéscsabán töltötte a szabadidejét és a kolbászt. De úgy látszik, nem tanították meg neki, hogy tele szájjal nem beszélünk.

SOKAK MOSOLYORSZÁGA


A röpiratot érdemes elolvasni, de hangsúlyoznám, hogy nem, mint az imakönyvet.
Gyurcsány gondolkodó ember, de előfordulhat, hogy rosszul gondol valamit, ami nem jelenti azt, hogy ellenfelei jól gondolják.
Pártja - mondjon bárki bármit is – egyhelyben topog, képtelen vonzani a fiatalokat, emellett gyógyíthatatlanul amatőr.
Arra talán jó lesz, hogy vezetői beüljenek a kupola alá, de a demokraták vezető erejévé ezzel a teljesítménnyel nem válhat.
Van még két és fél év ennek az állításnak a cáfolására.

De valamiért mindig eszembe jut egy népi bölcsesség: a világ legnagyobb marhasága az, ha mindent ugyanúgy csinálok, mint tettem és más eredményt várok.

Javaslom mindenkinek elolvasásra és elspekulálgatásra.

Első lépésként húzzuk ki a szövegből a vágyakat és a jelszavakat.
Ennek utána gondolkodjunk el azon, ha valaki kezünkbe tett egy étlapot és jó étvágyat kívánt, megtett - e mindent azért, hogy jóllakottan keljünk majd fel az asztaltól...


Forrás: PuPU blogja
http://www.pupublogja.hu/2015/10/sokak-mosolyorszaga.html

SOKAK MAGYARORSZÁGA (RÖPIRAT)


…a baloldalhoz, sőt, szélesebb értelemben a polgári demokratákhoz szólok, hogy tisztább, világosabb alapját találjuk meg egy olyan politikának, amely nem a kevesek, hanem a sokak Magyarországát teremti meg. Ez a politika úgy bal­közép irányultságú, hogy benne számos szabadelvű és konzervatív elem is ott van. Ha úgy tetszik, arra teszek kísérletet, hogy a balközép integrálja a polgári demokratikus ellenzék különböző áramlatait annak érdekében, hogy új politi­kai alternatívát állítva meghódítsa a politikai centrumot…

Gyurcsány Ferenc: Sokak Magyarországa
letölthető innen pdf-ben:
http://sm.dkp.hu/data/dk_sokak_magyarorszaga.pdf

NEM KELL HAZUDNI, ENNYI VAN: SEMMI!

dbzol20151023043.jpgOktóber 23-án a „civilek” tüntetésén a főszervező, Vajda Zoltán beszédében elmondta, azért vannak csak kétszázan a nagy ellenzéki tüntetésen, mert mindenki más hibás, Orbán, a civilek, a pártok, mindenki. Az nem jutott eszébe, hogy kétszáz embert utcára vinni talán a szervezők felelőssége is.
Folytatás itt:
KETTŐSMÉRCE BLOG