2015. október 31., szombat

FELOLDOZÁS

SZEDETT-VEDETT BLOG
Szerző: Valéria


sajátDélután négy óra. Felöltözött.
A tegnap vásárolt hat szál nagyvirágú krizantémból hármat behozott az erkélyről. Az összefogott szárakat nylonnal gondosan körbetekerte és az egészet egy nagy reklámszatyorba óvatosan az egyszerű mécses mellé csúsztatta. Indulhat.
Igazán szép virágokat sikerült vennie. Sokat válogatott a bolt elé pakolt vörös, citromsárga, vajszínű, lilásrózsaszín és fehér virághalmok között. Egy borvörös sokvirágú majdnem levette a lábáról, végül mégis a fehér mellett döntött. Mielőtt kilépett a lakásból, egy pillantást vetett az ajtó melletti falon lógó tükörre.
Összeszorított száj, elszánt tekintet. Fáradtságot érzett, a cipős szekrényre ült. Hirtelen eszébe jutott a néhány évvel ezelőtti esküvő, amikor még élt az öreglány. Az ünnepi asztal mellől lányába, az ő anyjába  kapaszkodva, nehézkesen állt fel. Közben oldalt pillantott, meglátta legkisebb unokáját. Hát, ez mit keres itt? Minek hoztad el? Nem az uradé. Halkan, érthetően beszélt. Haszontalan megjegyzés, bántás, csak úgy a semmiért. Mint nem egyszer, mióta ő, a felesleges unoka megszületett.

ORBÁN VEZÉR RETTEG

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius


skull.jpgFénylő Csillagunk misét celebrált a minap híveinek. Ők meg ültek ott Batthyány körös professzorostól, itták szavait meg tátott szájjal csodálkoztak az elméjét gyötrő látomások kivetítésén. A főni formában volt, naná, nehéz annak ellenállni, mikor a hallgatóság szájsárkából diszkrét nyálpatak indul a "formálódó gondolat" hallatára is. Bennfentesnek érezhették magukat, elvégre nem egy világpolitikát olvasni próbáló Nógrádi, hanem az arra - szerintük - hatással lévő Orbán osztotta meg velük azt, amit még ki sem talált rendesen. 
Rákkenroll, bébi!!! - gondolta Viktor és a húrok közé csapott.
Összeesküdtek mind! - rikkantotta, majd fel is sorolta egyesével: a világ baloldala úgy általában, az európai vezetők egy része, a humanitárius szervezetekben aktivista civilek egésze, az illuminátusok, a szabadkőművesek, a világpolgárok titkos szövetsége meg a sorosgyörgy. Oszt' el akarják veszejteni Ejrópát. Úgy bizony. Meg zárójelbe akarják tenni a nemzetállamokat. Esetleg szögletes zárójelbe, ez még nem eldöntött, de hogy soros koponyájáról mintázták zászlajukra a Jolly Rogert az tuti!!

VIGYÁZZ MAGADRA DRÁGA VIKTOR!

ORDÍTOK BLOG 
Írta:  E_S
ov_5.jpgKedves Viktor! Régen írtam neked utoljára, de mostanában eléggé sok baj szakadt rám. Most pótolom az elmaradást, nehogy úgy érezd, hogy egyedül vagy a harcodban és magadnak kell megvédeni Európát, a Kereszténységet és az Igaz Magyar Embereket! Itt vagyok én neked, itt állok a hátad mögött. Akkor is, ha nem tudok levelet írni. Már a múlt hónapban majdnem írtam, de aztán nem tudtam feltölteni az internetet, mert az öregem nem hall rendesen és kellett neki hallásvizsgálat. Az háromezerbe került.

Emlékszel, Viktor? Amikor kimentünk tüntetni az utcára, hogy ne legyen háromszáz forintos vizitdíj? Hát nem is lett! Győztünk, győztél!
Most a faternek majdnem lesz hallókészüléke, az ötvenezerbe kerülne. Nem mondom, elég drága, na de mit lehet tenni? Semmit.