Ezt plakátolta ki Gulyás Garázda Márton a Nemzeti Választási Iroda (NVI) épületére egy nappal az után, hogy kopaszok népszavazás rendje elleni bűntettet követtek el. De mit is beszélek, hogy követhették volna el, hiszen bíróság nem mondta ki bűnösségüket. Nem is tehette volna, hisz még nyomozás sem folyik ellenük.
Az éber hatóságnak azonban sikerült Gulyás Garázda Mártont tetten érnie akkor, amikor a plakátragasztgatás mellett kihívóan közösségellenesen, erőszakosan, megbotránkozásra alkalmas módon lefeszegette az NVI cégtábláját és a műanyag táblát riadalomkeltően a földhöz vágta. Ha ott lettem volna, biztosan halálra rémülök.
Azt persze nem értem, hogy az a rendőrség, amelyik előző nap nem talált okot az intézkedésre, most mitől, kitől) lett ennyire aktív. Meg azt sem, hogy az ügyész miért csak egy vacak garázdaság alapesetével vádolta meg és miért csak Gulyást. Ha komolyan venné megbízatását, legalábbis csoportos garázdasággal kellett volna minden ott jelenlévőt vádolnia. Azért már akár három évet is ki lehet szabni!