2015. november 9., hétfő

ORBÁN VÉGLEG KIHÍVÓ NÉLKÜL MARADT

GÓG ÉS DEMAGÓG FIAI blog
sZErző: Terminátor
Az ostoba, undorító, néhol hullarablásba átcsapó viták a temetés előtt és után, a várt tömeg elmaradása, a jelenlévők mélabús és menthetetlen múltbafordulása, mind-mind azt bizonyították, hogy a jelenlegi baloldali és liberális politikusok és médiacsürhe fölött végképp eljárt az idő. Reményük sincs arra, hogy ismét tényezővé váljanak, hogy ismét reményük legyen kézbe venni Magyarország irányítását.

A balliberális oldal teljes szétesettségét tökéletesen mutatta meg a Göncz temetés. Nincsenek emberek, nincsenek vezetők, nincs mondanivaló, nincs jövőkép és mindezek okán nincs semmiféle reményük a jövőre nézvést.

AZ A KURVA SÁRGA RÓZSA

BLOGREPUBLIK  - (RÁÉRÜNK) BLOG
Szerző: Professzorpizka


Nagyon méltóságos volt Göncz Árpád temetése, ezzel nincs is gond. És elénekelték a sárgarózsát.Ezzel már inkább van gond, mert az pocsék szám, de ilyen kérdésekben én nem vagyok mérvadó.
A temetéssel, de főleg a sárgarózsával minden a helyére került. Szimbolikusan megkoronáztuk az érett kádárizmust.
Az előző rendszer két engedélyeztt és megtűrt ellenzékije elénekelte az ellenőrzött és engedélyezett ellenzékiség himnuszát. Az, amelyik a cenzúra ellen nem azt mondja, hogy “Erdős Péter kurva anyád”, ahogy tette azt a CpG, hanem lágy gitárzenébe öntve elmondja, hogy ha én faszagyerek volnék, fasza dolgokat csinálnék, miután azonban nem vagyok az, egyrészt halkan zümmögve várom, hogy hátha megcsinálja valaki helyettem, másrészt rájövök, hogy amíg halkan zümmögök, nem bántanak, sőt, népszerű is leszek a többi halkan zümmögő között.

ITT OLVASHATÓ!

ÚJ BARBÁROK

NOL.HU

Szerző: Lengyel László

…a korrupt tekintélyelvű uraknak folyamatos szükségállapotot, hadi helyzetet kell produkálniuk, vagyis a válságokat meg is kell oldaniuk és nem is. Minden őket választó békét és biztonságot kíván, de Putyin, Erdogan vagy Orbán éppen ezt nem adhatja meg, mert a békében és biztonságban kiderül, hogy nem működik a gazdasága. Ha nincs az orosz fegyverek krími, szíriai vagy marsbeli győzelme, ha senki nem akarja megtámadni Oroszországot, akkor szembe kell nézni az emelkedő árakkal, a romló szolgáltatásokkal, a kilátástalan jövővel. Ha nincsenek menekültek, mert kerítéseinkkel a szerbekhez és a horvátokhoz szorítottuk őket, ha Soros György csapatait és a norvég alapítványok terroristáit sikerült a keresztény nemzetieknek visszaverniük, akkor kiderül, hogy európai pénzek nélkül, az elátkozott multinacionálisok nélkül nincs növekedés, nincs tisztességes iskola, kórház, szociális ellátás…

SZABADULJATOK MEG A GONOSZTÓL!

MOST & ITT BLOG

Szerző: Föld S. Péter

Romlott és korrupt országot építettem nektek, most már, ha akarnám, sem tudnám visszacsinálni. Bebetonoztam a hatalmamat, mamelukokat neveztem ki minden posztra, és a rendszer már magától működik. Sőt: valójában csak magától működik, beavatkozni lehetetlen. Egyre félelmetesebb és visszataszítóbb lett minden. Pedig, én nem ezt akartam. Jó akartam lenni az emberekhez, adni nekik. Megsimogatni a fejüket, hátba veregetni őket, a vállukat lapogatni. Azt szerettem volna, hogy szeressenek. Jobb országot akartam a magyaroknak, szebb jövőt. Most meg itt állok előttetek, a magam egyszerű, nemzeti szotyialista valóságában. Félek tőletek, mert egyre többen tudjátok, hogy milyen vagyok. Én is tudom, és ezért félek magamtól: fogalmam sincs, mire lehetek még képes. Szabaduljatok meg tőlem. barátaim, mert rajtatok kívül jelenleg nincs erő, aki fel tudna engem tartóztatni…

MERNEK NAGYOT ÁLMODNI

HATÁRÁTKELŐ BLOG

Szerző: Edina


„Adott egy frissen érettségizett fiatal pár, akik Németországban szeretnének diplomát szerezni. Mivel nem rendelkeznek a német továbbtanuláshoz szükséges nemzetközi felsőfokú nyelvvizsgával és emelt érettségivel sem, ezért nem maradt más hátra a céljaik megvalósításához, mint a németországi munkavállalás. Én az aggódó lányos anya vagyok, így - bár lektoráltattam a szereplőkkel az írásomat - de az érzelmi része erősen és közvetetten szubjektív. Az írásom célja, hogy a költözést fontolgatóknak egy kis segítséget adjak.
ITT OLVASHATÓ!

MIT TEHET A KISEMBER?

DIGGERDRIVER BLOGJA

Szerző: Diggerdriver

Milyen más út marad? Tüntetés? Igen, az járható út. Óriási sikere volt például az internetadó elleni demonstrációnak. Meg a… meg a… akárhogy visszagondolok, több nem jut eszembe. Az internetadót készségesen visszavonták, na, győzött a nép, ilyen egy igazi demokrácia. Aztán hoztak vagy három másik adót, amivel beszedik az internetadó többszörösét. Szóval milyen úton induljak el? Dolgozzak, fizessek adót, legyek törvénytisztelő állampolgár és éljek példamutatóan? Jaa, hogy mielőtt kimentem külföldre akkor is így éltem és senkinek nem jutott eszébe, hogy példát vegyen rólam. Ilyen példamutató élettel csúsztam egyre lejjebb. Mit tehetek én, a kisember, hogy megváltozzon egy ország gondolkodásmódja? Hogy az állam ne fejőstehénnek nézze a vállalkozót, hogy a vállalkozó ne rabszolgának nézze az alkalmazottat és a melós ne burzsuj kizsákmányolót lásson a főnökében?