2015. november 12., csütörtök

OTBÁN VIKTOR MÁR NEM ANNYIRA NÉPSZERŰ, EZERT TÖRÖLTEK EGY EGÉSZ CIKKET AZ ÚJSÁGBÓL

BANDITAPOLITIKA BLOG 

Szerző: Virányi András (Bandita) 

Nyíregyházára vitt a nemzet valaha volt legnagyobb tolvaja sok sok üres ígéretet. Mikor azonban Orbán Viktor kilépett a város főterére az őt ott ünnepelni jött tömeg közé annak létszámával nem volt elégedett. Így gyorsan utasította a hős cenzorokat, kicsit hamisítsanak már a népszerűségén:

ITT OLVASHATÓ

KI AZ ÉHES?

REZEDA VILÁGA
Szerző: rezeda

ehsegJól néz ez így ki, hogy a tiszteletlen házban a jóltáplált képviselő urak és asszonyok határozzák meg az éhezés szinonímáját. Tanulmányozni kellene a klasszikusokat, és akkor nem lenne gond. Schopenhauer mondta volt, hogy nem tűnik túl etikus dolognak, ha az ember a borjú bélszín élvezése mellől prédikál az éhezésről, mégis szónokolt, és szégyellte magát.
A mi nagyjaink is megteszik, ámde nem köpik le a képüket, ahhoz túlságosan belemerevedtek a jóba már időtlen idők óta. Vagy tán olvasni lehetne Faludyt is, aki Recskről szóló bohózatában oly igen érzékletesen mutatja be a nyomort, amikor is azt taglalja, hogy létezik egy szint, amikor az embernek nem a gyomra, hanem az egész teste éhes. Ennél jobban ezt nem lehet ábrázolni.
Harrach ministránsról most nem ejtenék szót, megtettem már napokkal ezelőtt, úgyhogy felejtős a dolog. Ezúttal a mi miniszterelnökünket énekelném meg, aki nem tud túllépni az elcseszett politikusi gondolkodásán, de hát mért is tudna. Erre állt be az agya már csecsemő kora óta, amikor klottgatyában a dolomitosban zabálta a zsíros deszkát.

A KÉTFARKÚ KUTYAPÁRT NYOMDOKAIN AZ MSZP

NYUGATI FÉNY BLOG 
Szerző: Első Kézből 
Komolytalan viccpárt lett az országot valaha kormányzó MSZP-ből. A szocialisták képtelenek kilábalni saját elhúzódó válságukból, sőt egyre mélyebbre süllyednek a jelentéktelenség gödrében.
Az elmúlt 5-6 évben produkált nyílt színi haláltusájukat már szemlesütve figyeli a szemérmesebb publikum. Súlyosan beteg rokonaink (ismerőseink) esetében is zavarba ejtő látni a folyamatos leépülést - nincs ez másképp a valaha legnagyobb és legsikeresebb párt esetében sem.
Kínos, hogy az országot 12 éven át kormányozni képes MSZP-ből mára egy szánalmas gittegylet lett, akikre nem hogy az országot, de egy lakótelepi szoláriumszalon vezetését nem bízná az ember.
Az egykori „nagy öregek” kikoptak, helyükre szellemileg pehelysúlyú figurák nyomultak, akik egy komolyan vehetetlen viccpárttá tették az MSZP-t.