2015. október 18., vasárnap

ORBÁN KIRÁLY, MAGYAR KIRÁLYMagyarország nem királyság, de ezt ne mondjuk meg a Kedves Vezetőnek, mert ettől ő rosszkedvű és szomorú lesz. Vagy mérges, és dühbe gurul. Akik személyesen ismerik, tudják: ha dühbe gurul, akkor mindenre képes. (Amikor nyugodtnak látszik, akkor is.)

Tételezzük föl, de tényleg csak játszásiból, hogy Magyarország olyan, amilyennek látszik: államformája királyság, ahol a jelenlegi koronás fő eldöntheti, hogy milyen ember kövesse őt a trónon. Amellett, hogy ultizó, gógyis, nyelveket beszélő az illető, nem árt, ha tud szotyolát köpködni a lelátón. Gyűlöletet kelteni, uszítani.

Egyik szempont fontosabb, mint a másik, ezek nélkül Magyarországot irányítani ma gyakorlatilag lehetetlen. Lényeges, hogy legyen a jelöltnek legalább egy gyanús székházügye, amit az ügyészség eltussol, és a pályázatokon ne a felesége cége kapja a legtöbbet. Építsen sok stadiont, védje meg a magyar embereket azoktól a veszélyektől, amelyeket az ő uralkodása hozott rájuk…

Folytatás:
http://fsp.nolblog.hu/archives/2015/10/17/Orban_kiraly_magyar_kiraly/
 

GÖNCZ ÁRPÁD BOJKOTTÁLJA AZ ORBÁN-RENDSZERT ÉS KOLLABORÁNSAIT IS
Nincs tehát semmi meglepő abban, hogy a demokratikus Magyarország egyetlen demokratikus Elnöke nem vállal semmiféle közösséget sem az utódaival, sem az államcsínnyel létrejött rendszer képviselőivel, sem a rendszer kollaboráns ellenzékével, amely megélhetési politizálást folytat Orbán pénzéből, s eközben belföldön és külföldön legitimálja a törvénytelen rendszert a Júdás pénzért. Göncz Árpád hűséges maradt önmagához, népéhez, amely nem maradt hűséges sem méltó sem önmagához, sem őhozzá. Magyarország második apja barátai között akar nyugodni, nem a nezmet ilyen vagy olyan árulói között.
Akik a kollaboráns ellenzékből és híveikből sírjához járulnak, ne felejtsék ezt el. Ne felejtsék el, hogy a kritika, a bojkott, az elutasítás nekik is szól. Göncz Árpád még a koporsójából is üzen nekik. A maga szelíd módján.