2015. október 21., szerda

INDEX: ANDY VAJNA SE TUDJA, KIÉ A TV2

„Egy drága belvárosi étteremben találkozott Andy Vajnával a TV2-t trükkös módon eladó két vezető, Simon Zsolt és Yvonne Dederick.
Ott volt az RTL egykori igazgatója, Dirk Gerskens is, akit Vajna a TV2 élére nevezne ki.
Megkérdeztük a távozó Vajnát, hogy mire számít most, hogy Simicska üzlettársa is vevőként tűnt fel.”

Szerzők: Földes András, Szilli Tamás

Folytatás az Index videójában, itt...

KMH - BAJNAI-ÁRVÁK CICAHARCA

Kanadai Magyar Hírlap

 Nézzük meg időrendben, hogy mi is történt, s mindenki próbálja meg eldönteni, hogy akkor ki is csinál valójában pártot.
2015.10.14.: Kiszivárog az Indexhez, hogy a Szolidaritás Mozgalom elnöksége olyan határozatot hozott, ami szerint „az Elnökség tudomásul veszi, hogy Kónya Péter – részben a Magyar Szolidaritás Mozgalom egyesület egyes tagjainak részvételével – az egyesülettől szervezetileg teljesen független pártot kíván alapítani.”

Sebestyén Eszter

Folytatás: itt olvasható.

ORDÍTOK BLOG - DUPLÁNSZAR

Duplánszar...
"Simicska érinthetetlen volt. Ha nincs Simicska, ma nincs Fidesz, vagy az a Fidesz nincs, amit ma ismerünk. Akkor Orbán Viktor sincs, illetve van, talán ügyvéd Szolnokon, egy huszadrangú irodánál. 
Aztán összekaptak valamin, "A" Lajos és "A" Viktor, a barátság pillanatok alatt semmivé lett. Az ország népe tátott szájjal hallgatta az ominózus mondatot: "Orbán egy geci!"A Közgép hirtelen nem értett semmihez, nem volt alkalmas útépítésre, sem másra, amire addig igen."
Írta:  E._S.

GÉPPARANCS - VAGY CSAK BUNKÓ?


Valaki azt is elmagyarázhatná a lánglelkű slapajnak, hogy ő is azok között van, akik hagyták idáig fajulni a helyzetet, akik ide juttatták az országot. Hogy beleszartak ezerszer a saját fészkükbe, hogy cserbenhagyták azokat százszor, akik demokráciát akartak, hogy hátbaszúrták azokat, akik nem álltak be egyre hamisabb kórusukba, aztán most kirúgott médiamunkásként összekoldult pénzért bloggerkednek, már megint megtévesztve az olvasóikat.

Ahol pénz van, ott ugyanis érdek is van.
Jómagam nem tudok elképzelni olyan érdeket, mely vérontással járna, legfeljebb önvédelemből.
Meglehet, ez hülyeség, de legalább ingyér vallom.

Forrás:
http://www.pupublogja.hu/2015/10/gepparancs-vagy-csak-bunko.html

SZERENCSÉSNÉ SZÁNALMAS GABRIELLASimonné Gercsényi Gabriella már reggel fél 6 előtt ott toporgott a Nemzeti Választási Iroda előtt, hogy beadhassa népszavazási kezdeményezését. Ennél életszerűbb dolgot kitalálni sem lehetne, az ember természetes viselkedési formája, hogy hideg őszi hajnalokon a választási iroda előtt múlatja az időt.