2015. október 28., szerda

FÖLDÖNKÍVÜLIEK


Képtalálat a következőre: „aranykalászos gazda”Mentem volna kettőszáznegyvenezerért arany kalászos gazda tanfolyamra sokadmagammal, de félek, hogy vissza nem térítendő állami támogatásért már úgy sem tudnánk versenybe szállni, mivel annyi önerőt, ha megszakadnánk, akkor sem tudnánk kiperkálni, amennyit előírnak az árverésekhez. Így aztán bele sem vágunk az egészbe, pedig jól jött volna nekünk is egy kis földecske, az anyja apostolát, ha már az állami földekre is lehet mostanság licitálni.

A VILÁG MEGFÉRGESÜL..?

Gepnarancs logo

v4Be kell látnom: Orbán Viktornak történelmi küldetése van – akkor is, ha azt, legalábbis közvetlenül, nem a Történelem Urától, hanem a Sátántól kapta… 
Megérezte az európai demokráciák közeledő válságát, és a maga részéről mindent elkövetett, hogy a válság minél előbb bekövetkezzék, és minél súlyosabb legyen. Hatalmát ugyanis a zavarosban való halászás élteti.


Gyökér karján féreg alszik,
gyökér lábán féreg ül,
a világ megférgesül.

(Radnóti Miklós: Gyökér)


Gusztos István írása itt olvasható !


SZŰZKURVA

TUAREG

tuareg

... A címen gondolkodtam kicsit, mielőtt leírtam, pedig spontán szokott jönni: lehetett volna Közhülye például, de aztán a Szűzkurvánál maradtam. Ez írja le ugyanis leginkább torz személyiségét, minden ebből a kettős viselkedéséből jön. Állandó megfeleléskényszerben van a Keresztapa felé, és ezért rendszeresen túlteljesít, aztán meg próbálja valahogy kimagyarázni saját baromságait, neméranevemet játszva.
Nézzük kezdetnek, mi van a 
bűnlajstromán.A TELJES POSZT ITT OLVASHATÓ !

OTT REPÜL A... OTT REPÜL A... ...OROSZ BOMBÁZÓK?


Vélemény
...De már azt is híresztelték hogy a törökök lelőttek egy orosz harcigépet,nos egy robot gépet ha igaz a hír ami nem az orosz légierő gépe volt,persze nem érkeztek képek a roncsról.A civilek bombázásáról,kórház bombázásról sem érkeztek bizonyító erejű képek.De sorolhatnám a többi álhírt ami eddig megjelent.De itt a legfrissebb kacsahír, orosz bombázók repültek át hazánk felett bombázni a Szíriai rebelliseket,engedélyünk nélkül.Nos ez valóban elképesztő hírlap kacsa, mert ugye NATO tagállam vagyunk és nincs közös határunk sem Szíriával.

saller3d írása itt olvasható teljes terjedelemben!