2015. november 11., szerda

MÉREGDRÁGA LUXUSZAKÓT DOBOTT KI SZIJJÁRTÓ?

ARMAGEDDON NYOMÁBAN 
Szerző: Andre Lowoa 


Érdekes fotót fújt be windowsunkon a szél: egy ismeretlen úriember feszít egy láthatóan a szemétből kiszedett luxuszakóban, ami egy exkluzív magyar divatház, a magát a magyar luxusmárkának nevező Silka terméke.
A cég másfél éve nyitotta meg az Andrássy úti ottani szalonját és három éve a hévízit. Az “olcsóbb” konfekciózakók ára 300 ezer forintnál kezdődik, de ezekben még nincs benne a Silka logója. A legdrágább zakókért mintegy egymillió forintot kell fizetni.

ITT OLVASHATÓ

SUGÁRBAN HÁNYOK A KERESZTÉNYDEMOKRATA CSŐCSELÉKTŐL: CSÖBÖRBŐL VÖDÖRBE

GÉPNARANCS 
Szerző: H. A. Csöbör Katalin egy újabb példa arra, hogy e morális dimenzióban megrajzolhatatlan és mérhetetlen hatalom berkeiből végérvényesen eltűntek a jóízlésű emberek, és maradtak a szemforgató gyökerek. 

Miután Harrach Péter, a magyar álkereszténydemokrácia csuhátlan-gerinctelen szolgája megcsinálta a maga undorító műsorát a gyermekéhezés felszámolásának nem támogatása ügyében, a témában szintén érintett – korábban a Fidesz színeiben, a nemzeti minimum elnevezésű civil kezdeményezésre készült javaslatot kézjegyével ellátó – Csöbör Katalin miskolci képviselő is előadta, miért természetes, hogy ő csak tévedésből írhatott alá egy ilyen szörnyűséget


A POLITIKAI BIZALOM SZINTJE AZ EURÓPAI UNIÓ TAGÁLLAMAIBAN

PC BLOG
Szerző: PC Blog

pcblog_20151111_03A Political Capital frissen publikált tanulmányában a politikai bizalom természetét és változását vizsgálja. A kutatás azt mutatja, hogy a politikai intézményekbe vetett bizalom jelentősen visszaesett az elmúlt egy évtizedben Európa-szerte. Ennek ugyanakkor nem a válság az egyetlen oka, hiszen a folyamat már jóval a válságot megelőzően megkezdődött. Bár a bizalomvesztés általánosan jellemző, az Unió intézményei (Bizottság és Parlament) iránt még mindig erősebb a bizalom, mint a nemzeti kormányok és parlamentek iránt. A bizalmi válság tehát nem csupán az EU vonatkozásában megmutatkozó bizalomvesztést jelenti, hanem a képviseleti intézmények iránti bizalom visszaesését nemzetállami és uniós szinten egyaránt. A menekültválság tovább erősítheti a bizalomvesztést az Európai Unióba és a tagállami politikai intézmények iránt is.

ITT OLVASHATÓ !

AKROBATIKUS ROCK-AND-ROLL TÁNCOS ÉS MILLIOMOS PUTYIN KISEBBIK LÁNYA

GÉPNARANCS 
Szerző: Zsebesi Zsolt

putyinlanyaJekatyerina Tyihonovának hívják Putyin lányát. Nem hívhatják Putyinovának, mert akkor a nyugati imperialisták is megtudnák, hogy ki a Putyin lánya.
A titokzatos Oroszországban nem minden van úgy, mint más, nem annyira titokzatos országokban, amelyekben a választópolgárok előtt nem titok, hogy van-e, és ha van, akkor ki az ország vezetőjének a lánya. Nos, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök legkisebb lánya rock-and-roll táncos, és a mellékelt videó tanulsága szerint nagyon jó, azt nem tudhatta senki, de még azt sem, hogy Jekatyerina Tyihonovának hívják, pedig teljesen triviális, hogy Putyin leányát mégsem hívhatják Putyinovának, mert akkor a nyugati imperialisták is megtudnák, hogy ki a Putyin lánya.

ITT OLVASHATÓ !

VIKTOR AJTÓIG HOZZA A MIGRÁNSVITÁT

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius

orban_gif.gifViktorkám, köszbazmeg, erre már tényleg akkora szükségünk volt, mint egyszervolt jóbarátnak a földárverésre! Nem  elég az arcunkba tolt néphülyítő plakátkampány, el kellett hozni a migráns - kvótavitát egész az ajtónkig.
Tegnap délután hozzánk is bekopogtak A Párt emberei, hogy írjuk alá a petíciót, mert Szeretett Vezérünk már megtette. Mer'hanem akkor lesz itt éccebolás gyerekterroristától alaptörvénybe foglalt nőerőszakolás jogáig minden. Mert ezek csak jönnek, jönnek és jönnek, elveszik a Semjéntől a Bibliát, Orbántól a kenyeret, Szijjártó kukájából öltöznek és beköltöznek Rogánék mellé, mert úgy hallották a faszbúkon, az a kecó korlátlan méretig képes tágulni.

Aztán mikor aszondod: "nem", akkor azt sajátosan dolgozzák fel.

ITT OLVASHATÓ !

ATTÓL FÉLNEK AZ MSZP-BEN, HOGY TÓBIÁS NEM IDŐBEN TÁVOZIK

VAN EZ ÍGY BLOG
Szerző: Lien

Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő" Mostanában többször eszembe jut ez a Hofi idézet.

Épp ésszel nem lehet felfogni, hogy egy-két MSZP-s politikus, hogy tud ennyire szemét és aljas lenni. Míg az MSZP-hez tartozó vezetők és egyszerű párttagság időt és fáradságot nem kímélve azon dolgozik, hogy felállítsa a sorozatütéseket kapott pártját, vannak páran, akik viszont azon tevékenykednek,  hogy végképp elpusztítsák. Ide sorolom mindazokat a politikusokat, akik szembemennek az MSZP közös megegyezéssel született politikájával, akár menekültkérdésben, akár másban. De idesorolom azokat is, akik név nélkül különböző nyilatkozatokat adnak, akik név nélkül informálják a médiát, vagy a közvéleményt. Nem tudom tisztában van-e mindenki azzal, hogy ők nem arról adnak ki információt, hogy igaziból mi is történik a szociknál, hanem arról, hogy neki mi a véleménye a történésekről. Ebben az esetben viszont nem értem, hogy miért nincs annyi vér a pucájában, hogy a nevét is adja ehhez?


ITT OLVASHATÓ !

"HIRTELEN MEGÉRINTETTE A NYAKAMAT"

SZOMJAS OÁZIS BLOG
Szerző: Szomjas oázis

kovács ági talált nőt olvas a kertben "A lányok ijedten a hátam mögé bújtak, és tényleg volt a kopasz és borostás férfiban valami ijesztő: a mellén és combjain, de még a hátán is mindenütt fehér szőr göndörödött. Ahogy közelebb jött, fel is álltam, a lányok mögöttem, és már csak három lépés távolságra volt tőlünk, amikor megismertem Anastasia középső fiát, Joannist. Mindig külön utakon járt, inkább csak megtűrték, gyerekei se voltak, ami nagy szégyennek számított; fura balesetei voltak, egyszer egy motorcsónak hasította ketté a koponyáját, még ott volt kopasz fején a fura heg. És már ott magasodott előttünk, jobb kezében a labdával, hatalmas ujjai belemélyedtek a gumiba, és görögül beszélt hozzám, aztán hirtelen megérintette a nyakamat."

- részletek FORGÁCH ANDRÁS 
12 NŐ VOLTAM című könyvének  GIAGIA fejezetéből

ITT OLVASHATÓ!