2022. október 14., péntek

OKTÓBER 14-RE

FACEBOOK
Szerző: L. RITÓK NÓRA
2022.10.13.


Október 14-re.

Ti, akik türelemmel viselitek ezt az egészet, ti hogy csináljátok? Hogy hihetitek azt még mindig, hogy mindenért más a hibás, ahelyett, hogy magunkba néznénk, és azt keresnénk, vajon mi hol rontottuk el? Hogy hihetitek el, hogy még mindig mi vagyunk a legokosabbak, legjobbak, legerősebbek, legsikeresebbek, miközben minden adat mást mutat? Hogy még mindig minket irigyel a világ a zsenialitásunkért, miközben mindenki lesajnál? Hogy még mindig megmondjuk a tutit, miközben már semmi alapunk sincs rá, hogy ezt tegyük?

Hogy csináljátok, hogy nem akadtok ki a kisstílű emberi gonoszságokon? Hogy tudtok túllépni a nyilvánvaló hazugságokon? Hogy bírjátok elviselni azt a kommunikációt, amit ti sosem képviselnétek?

Vagy úgy kell, hogy nem foglalkoztok vele? Úgy is lehet? Meddig?
Vagy úgy kell, hogy csak otthon puffogtok, remélve, hogy majd más megoldja helyettetek?
Vagy úgy kell, hogy elhisztek mindent és engedelmeskedtek az erősebbnek, mert abból nem lehet baj?

Azt hogy lehet elfogadni, hogy nincs közünk semmihez? Hogy felettünk döntenek? Hogy ennyire igazságtalan a rendszer? Hogy bünteti azokat, akik szót emelnek?

Tényleg, hogy csináljátok?

INDUL AZ ORSZÁGOS PEDAGÓGUSSZTRÁJK, ORSZÁGSZERTE ÉLŐLÁNCCAL, FLASHMOBBAL ÁLLNAK KI A TANÁROK JOGAIÉRT

TELEX
Szerző: TELEX
2022.10.14.


Indul az országos pedagógussztrájk, országszerte élőlánccal, flashmobbal állnak ki a tanárok jogaiért...

ITT OLVASHATÓ

Kövesd velünk az eseményeket!
A folyamatosan frissülő tudósításainkat a támogatóinknak köszönhetően tudjuk magas színvonalon, sok újságíró bevonásával elkészíteni. Támogasd a munkánkat, hogy a jövőben is tudjunk hasonló közvetítéseket létrehozni.