2015. november 25., szerda

MEHEMED ELŐRÁNTOTTA A HANDZSÁRT

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
Ez a történet az Egyesült Államok nélkül nem jöhetett volna létre.
Törökország ugyanis NATO tag, emellett része az Iszlám Állam elleni koalíciónak.
Az oroszok és amerikaiak megállapodtak bizonyos alapvető együttműködésben annak elkerülésére, hogy a légi bevetések során repülőgépeik konfliktusba kerülhessenek egymással, márpedig itt az együttműködés abból állt, hogy a török F16-os pilótája elindította a rakétát, mely végzett a - szerintem támadással nem is számoló -orosz vadászbombázóval.
Nem is kellett volna számolnia, hiszen az Iszlám Államnak ezidáig nem volt légiereje - legfeljebb repülő szőnyegekkel támadhatott volna, de azok alá nem lehet rakétákat függeszteni.
Lehet, most már van.


ITT OLVASHATÓ

KAMUTERRORISTÁKAT GYÁRTOTT A TEK, A KÉRDÉS: MIT AKARTAK EZZEL IGAZOLNI?

KETTŐSMÉRCE BLOG
Szerző: Jámbor András


Kiderült, hogy a TEK által beharangozott terroristafogás valójában pár srác és egyikőjük apjának elfogása, akik a Bakonyban fémdetektorokkal gyűjtöttek második világháborús relikviákat. A bíróság az alábbi indoklással nem tartotta az előzetes letartóztatásukat indokoltnak:„Nincs arra semmilyen adat, hogy az édesanyjával és nevelőapjával élő, a II. világháború iránt hobbi szinten érdeklődő terhelt bármilyen kapcsolatban állna szervezett bűnözői csoportokkal, terrorszervezetekkel, vagy hogy megszerzett tudását és vegyi anyagait a közrend vagy személyek élete ellen kívánta volna fordítani”.Mindeközben Hajdú János TEK-vezér az elmúlt napon körbehaknizta a médiát a szombati terroristafogással, olyanokat mondott, hogy nemzetközi kapcsolataik vannak az elfogottaknak, és vizsgálják, hogy a TEK által védett személyek elleni támadás készült-e; de volt itt bombagyár, és persze az erős sejtetés, ugyanis egy ország hitte azt, hogy iszlamistákat fogtak el.

ÉN ÉS A LÁNYOM HOL LAKUNK EGY HÓNAP MÚLVA?

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: KETTŐS MÉRCEHuszonhat éves vagyok, egy éve született meg a kislányom. Az édesapja utólag (értsd: a szülést követően) úgy döntött, hogy semmilyen formában nem vesz részt a gyermeke életében, egyszer sem látta őt, és a költségekhez nem járul hozzá egyáltalán. Úgy viselkedik, mintha nem léteznénk, nem vesz tudomást róla, és nem is ismerte/ismeri el a gyereket. Kénytelen voltam végül apasági pert indíttatni, de ez a folyamat csak nemrég kezdődött el, és nem lehet tudni, hogy ha lesz is, mikor lesz érdemi változás az apai felelősség-, illetve kötelességvállalást illetően. Megjegyzem, amikor állapotos lettem, biztatott rá, hogy vállaljam a babát.
Nem biztonságos és stabil, sőt meglehetősen nehéz és kilátástalan élethelyzetben voltam a gyermekvállalás idején, és ez még a mai napig nem rendeződött. Az utolsó félévem volt hátra a mesterszakból, mielőtt a kislányom megszületett, és az egyetemet azóta sem tudtam befejezni. A hallgatói jogviszonyomnak köszönhetően egy évig járt nekem a hallgatói GYED, amiből nagyon nehezen tudtunk megélni albérletfizetés mellett, de mégis biztos jövedelemnek számított.  Innentől számítva már csak GYES-ben részesülök, aminek az összege a 30 ezer forintot sem éri el.

KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL - ÍGY FOSZTJA KI EGY PROFI GONDNOK A RÁ BÍZOTT GONDNOKOLTAT

ÁTLÁTSZO BLOG - SZOCIO
Szerző: atlatszo


Nem egyszer hallani történeteket kisemmizett, vagyonukból kiforgatott gondnokoltakról: ha a hozzátartozók vagy éppen a hivatásos gondnok összejátszik az őt ellenőrizni rendelt hivatalnokokkal, a jogi értelemben cselekvőképtelen gondnokoltnak semmi esélye. De van, amikor nem várt fordulat következik be, például felbukkan egy rég nem látott unokatestvér. Esetünkben éppen ezt történt, de az ügy mégsem zárult megnyugtatóan. Rendszerszintű tanulság.
“… nem kell tartania a gondnokság alá helyezett emberek hozzátartozóinak attól, hogy valaki visszaél a gondnokolt helyzetével. Mert ott áll mellettük egy ember, aki lehetőségeihez mérten segítséget nyújt problémáikra, és akiben megbízhatnak.”

VAKSZOFTVER HELYETT TOLMÁCSKESZTYŰ: UNIÓS MILLIÁRDOK KAMUGYANÚS KUTATÁS-FEJLESZTÉSRE

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: Rádi AntóniaÖsszesen több mint 2,2 milliárd forint uniós támogatást nyertek 2011 óta annak a céghálónak a tagjai, amelybe az Átlátszó által bemutatott, félmilliárd forint uniós forrással kitömött, ám az érintettek szerint kamu „vakszoftver” gazdája is beletartozik. A terebélyes hálózatban szerepel Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet is, amelynél sikkasztást gyanítva nyomoz a rendőrség, s a kapcsolatok között felbukkan egy régi ismerős: az Átlátszó által korábban bemutatott balatonakarattyai unióspénz-szivattyú gazdájának vállalkozása.
Rájöttünk arra is, az érintetteknek nem a vakszoftver volt az egyetlen fogyatékosügyi unióspénzes projektje: hozzájuk köthető a jelnyelvi tolmácskesztyű, amelyet a siketek – ahogyan a nekik készült szoftvert a látássérültek – „elhibázottnak” tartanak.

A KRIPTA ÍZE

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda


Lévai Anikó csupán egyszerű háziasszony, aki Tolsztojt olvas, miközben a körmét reszelgeti sárazsadányi szőlei fölött merengve. Mindez megtudható egy vele készült tegnapi interjúból, amely most épp azért állt bele a szívembe, mert pár centire tőle a képernyőn meg az mutatkozik, hogy Kaposváron nyugdíjasok fosztogatják a temetőket, a hatóságok pedig tehetetlenek ezzel a hordával szemben.
A net oscaros rendező mint kitetszik, ezen túl viszont nem kellene megszentségteleníteni a háziasszony nemes ideáját. Nehéz elképzelnem ugyanis, hogy Viktor szaki a délutános műszak után elcsigázva és olajos kézzel megtér a Cinege utca ötbe, eközben pedig Anikó asszony a sparhelt fölé hajol, ahol rotyog a farhát-pörkölt, amelynek gőzei kendője alá csapnak, és verejtékes orcáját törölgeti. Hites ura ugyanakkor fáradt, csillogó szemmel kiteszi az asztalra a negyvennyolcezret tartalmazó tasakot, és csöndesen megkéri élete egyetlen asszonyát, hogy ossza be azt az elkövetkező harminc napra. Annyi könnyebbségük már van az öregeknek, hogy a nagylány a saját lábán áll. De akad ott purdé még bőven, hogy a foghoz kelljen verdesni a garast. És az ujjam belelafog az éjjeli edénybe.

NŐTT MERKEL ÉS PÁRTJA NÉPSZERŰSÉGE A PÁRIZSI MERÉNYLET UTÁN

GÉPNARANCS-BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: Zsebesi ZsoltHárom százalékponttal nőt Angela Merkel támogatottsága. A választók 48 százaléka szavazna rá, ha a kancellárt közvetlenül választanák.
A párizsi merénylet utáni első közvélemény-kutatás szerint tovább nőtt a két keresztény párt, Angela Merkel pártja a CDU és a bajor CSU népszerűsége. A Forsa intézet szerint a közös választási listán szereplő két párt támogatottsága 3 százalékponttal nőtt és elérte a 39 százalékot.
Egy százalékponttal, 24 százalékra esett viszont azok aránya, akik, ha most lenne a választás, a szociáldemokrata koalíciós partnerre, az SPD-re adnák a voksukat. (Két hete még 25 százalékon álltak.)

DZSIHADISTÁK HELYETT FELVIDÉKI MAGYAROKAT CSÍPETT MEG A TEK

HÍRNARANCS
Szerző: narancs.hu


Az oroszok és az ukránok most a gázon balhéztak össze. A magyarok csak külföldön tudnak spórolni. Senki nincs az NB I-es meccseken. Döbbenetes szerdai hírözön.
Egyre több részlet kerül nyilvánosságra a TEK – tegnap bejelentett – hétvégi letartóztatásairól. Az index információi szerint a vasárnap elfogott két magyar és két külföldi állampolgár nem kötődik iszlamista terrorszervezethez, ráadásul az ügyészség csak egyikük esetében kezdeményezte az előzetes letartóztatást, de a bíróság ezt is visszautasította. A gyanúsítottak így szabadlábon védekezhetnek. A Fővárosi törvényszék közleményéből kiderül, hogy a robbanóanyagokat egy Veszprém melletti erdőben találták a „második világháború iránt hobbiszinten érdeklődő” elkövetők, a külföldi kapcsolat pedig felvidéki magyarokra utalhat. A szombaton lőfegyverekkel elkapott két magyar állampolgár ügyében Hajdu János TEK főigazgató szerint sem merült fel a nemzetközi terrorizmus gyanúja, igaz, ők előzetesbe kerültek.

EZ NEM GYAKORLAT

AMERIKAI NÉPSZAVA-VÉLEMÉNY
Szerző: Para-Kovács Imre


Szólnak a média légvédelmi szirénái, az internet minden háborút közelebb hozott, minden sorozatgyilkos a szomszédban gyilkol, minden repülőgép a kertünkbe zuhan, és az összes hülye a fülünkbe duruzsol, közvetlen közelről. Áthelyeződtek az én és a mi határai, a külső védelmi vonal gyakorlatilag megszűnt, a belső pedig erősen egyébfüggő, azaz tudatosan kellene kiépíteni, amire a lakosság túlnyomó többsége képtelen.
Ha Józsi mágus pénzenergiát küld, akkor akad majd kellő számú jelentkező, aki kifizeti őt, ha pedig a miniszterelnök úr azt mondja, hogy háború van, akkor háború van. Józsi mágus lehetőségei erősen korlátozottak, mert neki is fizetnie kell azért, ha sok emberhez akar eljutni, de szerencsére a miniszterelnök úr korlátlan csatornahálózattal bír, így aztán sokkal többen hiszik azt, hogy háború van, mint azt, hogy az emeltdíjas pénzenergiától meggazdagodnak. A két eljárás között azonban egyéb különbség nincs, és ha holnaptól Józsi kerül a miniszterelnöki székbe, akkor mindenki pénzenergiát vásárol, és kicsit kisebb lesz a háború, mert a miniszterelnök úr csak az EZO-TV-ben hazudozhat, valamint pénzért kell reklámoznia szolgáltatását a Facebookon. Sem intellektuális, sem morális differencia nincs a két személy között, pusztán a lehetőségek, a korlátozott vagy korlátlan nyilvánosság, a pénz, ami a kuruzsló esetében sajátja, és mint ilyen: nem végtelen.

EXTRA HUNGARIAM

FIGYELŐ JEHU BLOG
Szerző: jehuMai magyar idők.... Ó, Orbánia! Párod, legalábbis az EU-ban, nem találni: igazi hungarikum vagy, szégyene valamennyiünknek.

Van az EU-ban még egy ország, amelynek kormány(pártj)a az orbániaihoz hasonlíthatóan húszéves szívós, szervezett hazudozás, társadalomromboló tevékenység eredményeként jutott kétharmados hatalomra, kétszer is?
  • hivatalos propagandájában a legaljasabb, legszégyenletesebb ösztöneinkre akar hatni, így szerezvén magának támogatókat?
  • amelynek – és „szellemi” hátországának” – nincs egyetlen olyan közismert tagja se, akinek ne volna arcára írva a romlottság; akitől épeszű ember merne használt autót venni?
  • megszállta, elbitorolta a közmédiát, és óriási terjedelmű, részben fasisztoid médiabirodalmat épített magának, nagyrészt közpénzből; egyáltalán: olyan ország, amelyben csak a legalja szennymédia lehet kormánypárti?
  • folyamatosan uszít az EU ellen, miközben annak támogatása nélkül semmit sem építettek, hosszú ideje immár?

HOGYAN LOPJUNK GYORSAN, KÖNNYEN 200 MILLIÓT?

MOST & ITT BLOG
Szerző: fsp


Semmiképpen se fegyverrel, arcunkat maszkkal eltakarva. Az ilyen megoldás nem elegáns, ráadásul veszélyes és macerás is valamelyest. Vér is folyhat ilyen esetben, ami, valljuk be, nem a mi ízlésünk szerint való.
Mi ugyanis nem bunkó bakrablók, buta bérgyilkosok, hanem fehérgalléros bűnözők vagyunk.
Vannak ennél sokkal egyszerűbb, a magyar maffiaállam módszereihez jobban illeszkedő megoldások is.

FELFOGTÁTOK, HOGY MIT TETTETEK? - PUTYIN BESZÉDE AZ ENSZ KÖZGYÜLÉSEN

YOUTUBE VIDEO
ITT NÉZHETŐ MEG

OROSZ CÉLKERESZTBEN A TÖRÖK ELNÖK

BEKIÁLTÁS BLOG

Szerző: Kabai Domokos Lajos


Recep Tayyip Erdoğant, Törökország köztársasági elnökét vették célba az orosz állami tévében megszólalt szakértők a november 24-ei, kedd esti rendkívüli hír- és vitaműsorokban. Az előzményt már mindenki ismeri: egy török felségjelű F-16-os vadászbombázó lelőtte az oroszországi légierő SZU-24-es vadászbombázóját a szíriai légtérben. A törökök azt állítják: előzőleg az orosz gép megsértette a légterüket. Az oroszok szerint ez nem igaz. Egyes nyugati szakértők szerint, ha igaz is, legföljebb néhány másodpercről lehetett szó.

Vlagyimir Putyin orosz államfő Szocsiban, a II. Abdullah jordániai királlyal való aznapi találkozón adta meg az alaphangot az események értékeléséhez. A király részvétet nyilvánított a legutóbbi terrorista akciók következtében – október 31-én, a Sínai-félsziget fölött, november 13-án, Párizsban és november 21-én, Mali fővárosában, Bamakoban (KDL) – elhunyt ártatlan orosz áldozatok halála miatt, majd külön is együttérzését fejezte ki az orosz harci gép pilótájának elvesztésével kapcsolatban. Putyin erre reagálva illette súlyos szavakkal a török akciót: „Katonáink, nem kímélve magukat és életüket, hősies harcot vívnak a terror ellen. De a mai veszteség azzal függ össze, hogy hátba támadtak bennünket a terrorizmus segítői.”


ITT OLVASHATÓ

GRECSÓ KRISZTIÁN: AMI MARADT

CSEPELIEK ÚJSÁGJA BLOG

Szerző: csú


Nem tudom, miért érzem most így. Hogy miért most veszett el a hitem abban, hogy itt meg a szomszédos utcákban, a Tisza- meg Duna-parton, melyek között ingázva élek, nem lehet háború. Pedig Szegeden voltam egyetemista, amikor a Maros túloldalán lőttek és velem egyidős vajdasági magyar fiúk azért voltak hazátlan árvák, hogy ne a fronton érjen véget rövid életük. És ifjú felnőtt voltam, éppen életem első „szolgálati lakását” meszeltem, amikor megállt a kezemben a pemzli, hogy valami nincs rendben, a rádióból eltűnt az adás, és biztonságpolitikai szakértők kezdtek megrendült hangon sugdolózni, hosszan nem értettem, miről, mert feltételezték, hogy mindenki látta a tévében az újra és újra lejátszott képsorokat a toronyházakba csapódó utasszállítókról. Akkor is gondolhattam volna ezt: hogy valaminek vége. És nem felétlenül a békének, hanem a békében való hitnek. Ahogy a terror sem először tombol Európában, a madridi, londoni metró, a párizsi újságíró kollégák brutális kivégzése, az orosz utasszállítógép felrobbantása, mind a közelmúlt, mind a mi életünk, tapasztalásunk, veszteségünk, gyászunk. És mégis, az én érzékeim szerint most veszett el valami, ami a II. világháború óta a miénk volt. A hit a békében. Abban, hogy ennyi borzalom elég tapasztalás, hogy a frontok, és persze a Holokauszt halálgyára beépült a génekbe, mint rettegés, mint önundor, mint örökös, öröklődő fegyelmező erő, és a béke záloga éppen az, hogy félünk magunktól, hogy tudjuk, milyen mély a gyűlölet sokat emlegetett kútja...


ITT OLVASHATÓ

JÖVŐRE A VÁRNEGYEDBE KÖLTÖZIK KÉT MINISZTÉRIUM

FALANSZTER BLOG

Szerző: don-kanyar


A Nemzeti Hauszmann-tervvel összhangban az Orbán-kormány jövőre két minisztériumot visszaköltöztet a budai Várnegyedbe. A most kedden megjelent 1837/2015. számú kormányhatározat szerint, míg a Belügyminisztérium ismét visszakapja az 1945-ig használt Országház utca 28-32.- Úri utca 49-53. számú épületeit, addig a Nemzetgazdasági Minisztérium az eredetileg Pénzügyminisztériumnak épült Magyar Kultúra Házában fog működni 2017-től. A határozat kitér arra is, hogy a Szentháromság tér 6. szám alatti épületet eredeti állapotában kell helyreállítani, és gondoskodni kell az ott működő Magyar Nemzeti Levéltár elhelyezéséről is. A költözések és átalakítások költségeit a minisztériumoknak az eddig használt központi épületeik eladásából kell finanszírozniuk, azaz az állam záros időn belül eladja a Széchényi tér 3-4. alatti Pesti Magyar Kereskedelmi Bank által és a József nádor tér 2-4 alatti Magyar Általános Hitelbank által építtetett, Belügy- és Pénzügyminisztériumként használt impozáns ingatlanjait. A kormány felkérte a Miniszterelnökséget vezető minisztert is, hogy folytassa le a szükséges egyeztetéseket a Magyar Tudományos Akadémia elnökével az érintett ingatlanok tulajdoni helyzetének rendezéséről...

ITT OLVASHATÓ

ÉBRED MÁR AZ OROSZLÁN

DAVID ICKE VIDEOBLOGJA

Szerző: David Icke


 Vélemények:

- "Segít felnyitni szemünket a valóságra, ami körülvesz bennünket".
- "A világ tele van problémákkal. Szerintem még azok, akik a fősodratú médiából tájékozódnak, azok is érzik. Az egyetlen módja, hogy megoldjuk ezeket, ha felnyitjuk a szemeket...."

- "Én hiszem, hogy van egy gonosz csoportosulás, akik csak a pénzben, a hatalomban, a kontrollban érdekeltek. És nagyon tisztelem David-et, amiért nem fél kiállni és beszél róluk."

- "Az emberiség fel fog ébredni és emlékezni fog rá, hogy kicsoda,......felismeri az útelágazást, és nem hallgat többé a főáramú oktatásra és médiára...Felébredünk, hogy kik vagyunk valójában..., és hogyan teremtjük a valóságot"...ITT NÉZHETŐ MEG
VÉDJÜK MEG AZ ORSZÁGOT?

HÜLYÉK URALMA BLOG

Szerző: Willard cpt.


Igen. Tegnap döntöttem. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni az ország védelmében. Mi több, erős és megrendíthetetlen szándékkal és akarattal teszem majd ezt. Ez a most futó aláírás gyűjtés a kvóták ellen ráébresztett, hogy most már tényleg nincs idő tökölődni. Ha nem teszek(ünk) valamit, eltűnik az a  haza, amit ismertünk, szeretünk és tisztelünk. A jövő múlik most ezen. A gyermekeink jövője. Miért gondolom így? Tegnap hazafelé jövet  elhajtottam az aláírás gyűjtő stand mellett. Ismerőst  láttam. Az általános iskola iskola igazgatója, aki mellesleg önkormányzati képviselő és természetesen a Párt tagja állt ott és agitált bőszen a kvóták ellen. Maga az ügy is megérne egy misét, nemkülönben az igazgató politikai szerepvállalása, de könyörgöm holnapután erkölcstan órája lesz a fiamnak ezzel a nénivel! Vajon mit fog majd mondani a kölköknek, amikor megkérdezik őt arról, mi történik a világban. Milyen "erkölcsöt" fog tükrözni a válasza?  Tehet, mondhat ezek után mást az igazgató, mint hogy:  "a csúnya Brüsszeli bácsik az akarják, hogy a rossz, gonosz, haszonleső bácsik meg nénik és gyerekeik idejöjjenek és bántsanak, megbetegítsenek titeket és elvegyék a hazátokat"?


ITT OLVASHATÓ

50 ÉVES A SZIGORÚAN ELLENŐRZÖTT VONATOK

GITTEGYLET BLOG

Szerző: Gittegylet


Szenvedélyünk tárgya: a könyv. Ezúttal a cseh irodalomba zakatolunk a Szigorúan ellenőrzött vonatokkal. Bohumil Hrabal regénye ötven évvel ezelőtt jelent meg, nézzük meg, milyen köntösbe bújtatták különböző országokban ezalatt a fél évszázad alatt.

„Ott megy a mi reménységünk. A mi ifjúságunk. Harcolni megy a szabad Európáért. És maguk itt? A távírászkisasszony fenekét bélyegzik.”

HORTHY ÉS A KIS FASZÚ

HUPPA BLOG

Szerző: Szele Tamás


„Horthy Miklós elrablója vagyok, legszebb elrablója” – dudorászhatja most valahol egy ismeretlen, és én már csak azt kérdezném tőle, mi a cafrangos, sallangos, cifra pitykés istennyilához kezd ő most már Horthyval. Mert az egy dolog, hogy nála van a kormányzó Kerekiben három éve avatott faszobra, de avval csak két dolgot lehet csinálni: eltüzelni vagy imádni.
Bár imádni nehéz, és egyetlen egyház sem kanonizálta sem szentként, sem boldogként, eltüzelni meg szintén bajos: az már három éve ázik, szárítani kéne, sokat, hogy jól égjen. Hanem hát ki lehet az ismeretlen esztéta, aki nem bírta nézni a fából faragott tengerészt? Az majdnem biztos, hogy nem Dániel Péter, ő most Jeruzsálemben él, ott örvendezik a Kerekiben kialakult helyzetnek, méghozzá – a Facebook-posztjából ítélve – nagyon, sőt, a saját érdemének tudja be, de attól ő még ez esetben ártatlan. Nehéz itt teremni a Szentföldről, kitépni a faszobrot a helyéből, elhajítani a vakvilágba, hogy Föld körüli pályára álljon, aztán egy ugrással visszatoppanni a Siratófal árnyékába. Annyira nehéz, hogy nem is történt meg.
Hanem akkor mi történt?


ITT OLVASHATÓ

YANAYER WAHED MAGRED (MATUSKA SZILVESZTER) A TERRORISTA

HUPPA BLOG

Szerző: Cserpes Tamás


Tény az, hogy minden terrorista alapvetően migráns” (Orbán Viktor, átlagos magyar állampolgár)
Tény az, hogy a berber Yanayer Wahed Magreb (Matuska Szilveszter) 1892. január 29-én született Marokkóban, Béni Mellal városában (berberül: Bni Mellal, بني ملال‎), mely az azonos nevű tartomány székhelye. Apja Ibn Magreb (Matuska Antal), anyja Amina Almani (Németh Anna). Ibn Magareb, Béni Mellalban nagy tiszteletnek örvendő és elismert papucskészítő mester volt. Sajnos, Yanayer Wahed tíz éves korában elveszítette az édesapját.
A megözvegyült Amina Almani ezután hozzáment a korábbi segédükhöz, Abdul-Jalil Banna-hoz (Kőműves Sándor). Abdul-Jalil Banna gondoskodott a gyermek taníttatásáról, akit az édesanyja imámnak szánt. Mostohaapja azonban szerette volna, ha Yanayer inkább tovább folytatja apja mesterségét. Ebben az időben – Allah kegyelméből – a Magreb-papucsok a környéken nagyon keresettek és népszerűek voltak...


ITT OLVASHATÓ

FIGYELEM, FIGYELEM, MEDGYESSY PÉTERT VÁRJÁK A PÉNZTÁRNÁL!

MAGYAR NARANCS
Szerző: narancs.hu


A hétvégén kitüntetést vett át Szijjártó Pétertől, ma meg már arról nyilatkozott, hogy nem is olyan korrupt az Orbán-kormány. Ő már csak tudja.
Voltak idők, amikor a D-209 kódnevű miniszterelnök maga volt az ördög. De miután Medgyessy kiszállt a politikából, hamar kedélyes jó viszonyba került Orbán Viktorral.
Az utóbbi években pedig akárhányszor mikrofon közelébe került, mindig volt néhány jó szava Orbán Viktorról, ugyanakkor nem hallgatta el erős ellenérzéseit Gyurcsány Ferenccel szemben. Orbán „meg van győződve arról, hogy miniszterelnöknek született. És bizony az elmúlt évek azt bizonyítják, hogy ebben van némi igazság. És Gyurcsány is meg van győződve arról, hogy miniszterelnöknek született. És az elmúlt néhány év nem bizonyította, hogy ebben lenne igazság”. Ezt például a 24.hu-nak adott
interjúban mondta nemrég, ahol persze egyaránt kritizálta az ellenzéket és a kormányt. De utóbbit csak finoman, hiszen ő mindenkivel jóban van: „mikor kiderült, hogy én vagyok az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Rogán azt találta mondani, hogy sok ezer éves múmiákat húz elő a baloldal. Ezt mondta rám, pedig nem is igen ismert. Egyébként egész normális viszonyban vagyok vele. Végül is minddel normális viszonyban vagyok.”
 

ITT OLVASHATÓ