2016. július 7., csütörtök

HIBRIDHÁBORÚ A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKKAL SZEMBEN

PKP BLOG
Szerző: feher_b
2016.07.07.


A hibrid háború fogalmát az átlagolvasó az ukrajnai orosz beavatkozással kapcsolatban ismerte meg. „Kis zöld emberkék” szivárogtak be az országba a rosszul őrzött határokon keresztül, ha kellett lelőttek egy-két határőrt is hozzá.

Felségjelzés nélküli szállítójárművek, repülőgépek, harckocsik lepték el az országot. Szabotázsok, lázítás, propaganda, ahol kell, működő üzemek leszerelése és ellopása. Mindezt a látszat megőrzése mellett, hogy ne lehessen nyilvánvaló bizonyítékot találni. „Szabadságon levő” katonákról beszéltek, ha mégis elfogták a zöld emberkéket és ország-világ előtt mutogatták őket. Egy sunyi, aljas, cinikus és erkölcstelen hatalom manőverei ezek.

Ugyanezt látjuk fokozódó mértékben a magyar közéletben is. Zöld emberkék helyett kopasz gorillák és verőlegények lepik el az országot és végzik el azt a piszkos munkát amit a kormány (egyelőre!) nem vállal magára, legyen szó akár nem manipulált és előre lejátszott népszavazásról, amely csak a propaganda eszköze, vagy polgárjogi aktivistákról, civil szervezetekről. De ne legyenek illúzióik, eljön még az idő, amikor büszkén vállalni fogják az egyet nem értők fizikai bántalmazását, pszichiátriai intézményekbe kényszerítését, majd idővel akár likvidálását is. (Tűntek már el érdekes módon olyan személyek eddig is, akik kényelmetlenek voltak a hatalom számára). Aki ebben nem látja a 30-as évek Németországával fennálló hasonlóságot, az vak, vagy vakbuzgó. A közvélemény pedig lapít, mint az a bizonyos lapos palacsinta a fűben...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.