2016. augusztus 1., hétfő

A NEW YORK POST KÖZÖLTE MELANIA TRUMP MEZTELEN KÉPEIT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.08.01.


Vasárnap elárasztotta New Yorkban az újságos standokat a New York Post, címlapján Melania Trump meztelen képével. A címlapon a szöveg: "You've never seen a potential First Lady like this!" A Second Avenue-n a New York Post-ból este 8-kor már egy darabot sem lehetett kapni. A fotók megjelentek a New York Post online kiadásában is.

A republikánus párt mögött álló fundamentalista evangéliumi (evangelical) keresztény vezetők állandóan dörgedelmes beszédeket mondanak Amerika morális romlásáról. Azért akarnak beavatkozni a politikába, hogy az "erkölcsi romlást" megállítsák. Ezek a keresztény vezetők minden erejükkel Donald Trumpot támogatják. De az Egyesült Államok történelmének legsúlyosebb morális válságát éli azzal, hogy Trump lehetett a republikánus párt elnökjelöltje. Amerika ennél mélyebbre már nem süllyedhet morálisan, hogy a republikánus First Lady-jelölt szexképeivel vannak tele az újságos standok...

...Nyilván lesznek viták, hogy a New York Post etikusan járt-e el, amikor Melania Trump 1995-96-ban készült aktfotóit közölte, amelyek egy része nyilvánosan is megjelent különböző "férfi" újságokban. De Amerikának jogában áll tudni, ki akar elnök lenni, ki a potenciáls Fisrt Lady, aki a republikánus konvención még beszédet is mondott, és azt állította, hogy ő "keményen megdolgozott" a sikerért Milánótól Párizsig és Párizstól New York-ig. Azt el tudjuk képzelni a fotók láttán. Ezeknek az embereknek a színvonalára jellemző, hogy Melania még a beszédét is Michelle Obamától lopta, és hazudott magának egy dplomát.

Másrészt, Donald Trump úgy jutott el az elnökjelöltségig, hogy valamennyi ellenfelét sárba taposta, mindenkit bemocskolt és mindenkin átgázolt. Nála ezerszer különb embereket gyalázott és mocskolt be. Éppen ideje volt, hogy elkezdje az amerikai sajtó feltárni és bemutatni azt a mocskot, ami ezt az embert körülveszi. Meg kell ismerni őt és a feleségét. A világ szuperhatalmát, a nukleáris fegyvereket bíznák rá. Kinek a kezébe kerülhet a világ? Ezt joga van mindenkinek tudni, hogy ennek megfelelően szavazzon.

Harmadszor, Trump diagnosztizálhatóan és a szűk környezetének számos tagja által elmondottan pszichopata, szociopata, emellett gátlástalan hazudozó, aki nem fogja fel a hazugság és a valóság közötti különbséget. Nem érzékeli szavai és tettei súlyát, az indulatai vezetik, képtelen bármire koncentrálni, bármiben elmélyülni. Ehhez társul a züllöttsége. Amerikának tisztában kell lennie a felelősségével, és nem engedheti meg, hogy egy közveszélyes ember a gátllástalan goebbels-i módszereivel átgázoljon mindenen, megtévessze a szavazókat, és megkaparintsa az országot.
 
A New York Post helyesen járt el, amikor a fotókat közölte. Remélhetőleg ez csak az első lépés, hogy a nagyszájú Trumpot, aki elnyel mindenkit, mert senki nem képes olyan gátlástalanságra, mint ő, sikerül leleplezni és olyan meztelenül a világ elé állítani, mint a szépséges Melania az aktképeken. 

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.