2016. augusztus 30., kedd

RÁHEL! ELDÖNTÖTTED, HOGY TE FOGOD MEGBUKTATNI APÁDAT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA, NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.08.30.


Első ránézésre nagyon ideges lettem, második olvasásra még idegesebb, harmadik nekifutásra majdnem lefejeltem a laptopot, ehhez képest írom a cikket. A hír nem mai, de örökérvényű, a 444 futott bele a Bahrein-i Nemzeti Olaj és Gázipari Hatóság (NOGA)  oldalán:







Bahrein energiaügyi minisztere fogadja a Tiborcz-Orbán duót 2015. szeptember 21-én, a jelenlévők a két országot érintő gazdasági kapcsolatokról csacsorásznak
Bahrein energiaügyi minisztere fogadja a Tiborcz-Orbán duót 2015. szeptember 21-én, a jelenlévők a két országot érintő gazdasági kapcsolatokról csacsorásznak
Azt pont leszarom, hogy Orbán Ráhel nem Orbán Viktor felesége, és hogy a fogadó fél örömmámorában azt sem tudta, kivel tárgyal. De emberek, mi a f*sz van? Mit keres a miniszterelnök lánya és veje és főleg milyen minőségben keresi azt, amit keres egy olyan hivatalos (?) látogatáson, ahol Magyarország fontos gazdasági ügyeiről esik szó? És mit vigyorog az egészhez a kép jobboldalán látható Garamvölgyi Balázs konzul?
Egy tetszőleges, jelen esetben egy Perzsa-öböl menti arab ország energiaipari miniszterének milyen megbeszélnivalója van a Magyarországot érintő olaj- és gázügyekről Orbán Ráhellel, akiről azt gondolják, hogy Orbán Viktor miniszterelnök felesége? Ha Orbán Ráhelnek és férjének nincsen hivatalos állami tisztsége Magyarországon, akkor ki hatalmazta fel, hogy – amint a Bahrein-i hatóság oldalán közzétett beszámolóból is kiderül – a Magyarország és Bahrein közötti gazdasági együttműködés szálairól társalogjon? Milyen beleszólása van Orbán Ráhelnek és igen tehetséges férjének abba, hogy milyen üzleti, befektetési lehetőségek alakulnak ki a két ország között?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.