2017. január 8., vasárnap

PARANORMÁLIS INGATLANSZAKÉRTŐK


NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2017.01.07.



„A Cinege utca és a Csipke utca sarkán látsz egy kalotaszegi kaput. Megnyomod a csengőt, bemész. Öt gyereket találsz, egy kedves asszonyt, szerény villát. Ha csak ezt látnám, a személyes környezetet, nekem elég lenne, hogy lássam azt is, lakója mit gondol az életről, a jövőről.” (Makovecz Imre, 2010. március)

„Tuzson Bence leszögezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Cinege úton lakik, ahonnan nem költözik sehová.” (Megalapozatlan a hír a Miniszterelnökség Várba költözéséről)


Próbálja csak meg valaki a gyakorlatban is kipróbálni a mérgében megboldogult Makovecz Imre szíves ajánlását. Lassan, óvatosan közelítse meg a Cinege utca és a Csipke utca sarkán szerénykedő villát, aztán kezdje el nyomkodni a kalotaszegi kapun található csengőt. Még feleszmélni se lenne ideje, máris a földre teperve találná magát. Öt, állig felfegyverkezett gyerek hancúrozna rajta pajkosan, abból a célból, hogy kedvesen ártalmatlanná tegyék őt. Ki tudja mennyit lehet manapság kapni egy ilyen csengőnyomogatási kísérletért, ha azt a bíróság szíves-örömest, terrorcselekménynek nyilvánítja? Legkevesebb tíz évet. Ennyi bőven elég lenne mindenki számára, hogy ő is belássa, a ház lakója mit gondol az életről, a jövőről és a paranoiáról.

Ráadásul még azt sem lehet pontosan tudni, hogy egy adott időpontban Mészáros Lőrinc éppen melyik szerény gabonatárolójába kell annak becsengetnie, aki a miniszterelnökkel szeretne parolázni, és bókolni az említett kedves asszonyka főztjének. Ilyen, kissé bizonytalan tulajdonosi háttérrel rendelkező, de szigorúan őrzött objektumból van egy rakás mindenfelé. Hivatalosan ugyan nem léteznek, de akit érdekelnek a paranormálisan viselkedő ingatlanok, az járjon utána a kérdésnek. Hivatkozzon nyugodtan arra, hogy Makovecz Imre küldte őt, egy hétvégi szeánszon való találkozásuk alkalmával.

Nem lesz könnyű feladat Orbán Viktor nagyjából 30 milliárdba kerülő „nem költözését sehová”, mint puritán cselekedetet beállítani, de kellő elszántsággal minden sikerülhet. Kivéve egy jól védett kalotaszegi kapu csengőjének megnyomási kísérletét.

Orbán Viktor túlzásba vitt szerénysége kezdi megközelíteni a 2006-ban váratlanul elhunyt Saparmyrat Ataýewiç Nyýazow Türkmenbaşy-ét.

Tuzson Bence, aki a foglakozására nézve kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, valami olyasmit is elárult puritán jellegű telefonbeszélgetése során, hogy „Orbán Viktor dolgozószobáját Tisza István korábbi miniszterelnök »közismerten puritán berendezésű«, ma Debrecenben található dolgozószobai bútorainak másolataival alakítják ki, így »semmilyen különleges beruházásra nincsen szükség«.” Egy kis glettelés imitt-amott, a randa foltok eltüntetése, néhány műanyag tipli a falba, a vízcsapok megbőrözése, pár konnektor felszerelése, új villanykapcsolók beszerzése. Talán ilyesmik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.