2017. március 8., szerda

HALÁLBRIGÁDOKAT KÉPEZNEK A SZERB HATÁRON

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2017.03.08.


A balkáni háború szelleme kísért a szerb határon, ezúttal a határ innenső oldalán. Magyar rendőrök és határőrök olyan kegyetlenkedéseiről érkeznek hírek, amelyek koncentrációs táborok légkörét idézik. A magyar hatóságok embertelenségeiről a világsajtó cikkezik, mire a magyar kormány nem azonnali vizsgálattal, hanem cinikus tagadással válaszolt.

Ez nemcsak bűnrészessé teszi az Orbán-rezsimet, hanem egyértelműsíti, hogy a határon zajló események nem egyes rendőrök vagy határőrök túlkapásai, hanem a kegyelenkedés mögött kormányzati szándék áll. Az Orvosok Határok Nélkül nevű segélyszervezet által bemutatott bizonyítékok alátámasztják, hogy a határon verik a menekülteket, embertelen bánásmódnak teszik ki őket, kutyákat uszítanak rájuk.

A rezsimnek fontosabb a menelkültellenes és az antiszemita gyűlöletkeltés, mert a helyzet súlyosságának felismerését segítő civilszervezettel kapcsolatban fontosabbnak tartották azt, hogy Soros György is támogatja őket (ami csak a dicséretére válik, s a magyarok szégyene, hogy ezt nem teszik), mint a visszaélések tisztázása, felderítése, megszüntetése és az elkövetők felelősségre vonása...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.