2017. május 30., kedd

PETIKÉNEK JÓL ÁLL A PÉNISZERDŐ, ROHANGÁLJON CSAK BENNE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2017.05.29.


Miközben Kubatov kopaszai 30-40-es nagyságrendben Habony Munkanélküli Árpád ukrán ex-apósának alvilági üzleti ügyeiben önbíráskodnak a főváros belvárosában (vendéglátóipari egységekből üldözik el a klientúrát és zárat cserélnek az ajtókon), a magyar rendőrség pedig vér és takony hiányában sajnos nem tud közbelépni, de még gyanúsítottként sem előállítani senkit, diplomáciainak jóindulattal sem nevezhető toporzékolásaink felkent minisztere sajtót tájékoztat. Tajtékozva:

A kormány nemzetközi szervezetekhez fordul,
mert elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek tartja, hogy az Európai Parlament Magyarországot támadó határozatában egy terrorizmus miatt elítélt embert menteget.
Mivel dél felé jár az idő midőn e sorokat írom, nem gondolom annyira jó ötletnek, hogy bedobjak valami erősebb alkoholt, pedig a józan eszem már nem tudja követni sem, és felfogni sem azt, ami itt folyik. Ez a kormányzati kommunikáció nem hogy a gyenge, de az egészséges idegzetű embernek is kemény. Végül is nekem mindegy, Petikének jól áll a péniszerdő, rohangáljon csak benne. Ameddig még teheti.

Miről van szó és mivel kapcsolatban sápítozik minden idők legszégyellnivalóbb külügyminisztere? Az Európai Parlament Magyarországról szóló, május 17-én kelt határozatában szóvá tette a 2015 őszi röszkei zavargások kapcsán terrorcselekmény (!) miatt 10 évre elítélt Ahmed H. aránytalanul magas büntetését, ITT egy összefoglaló cikk erről. Röviden: a férfi beteg szüleit (vak anyját és sánta apját) is elítélték, őt pedig azzal vádolták, hogy hangosbemondót használva részt vett a tömeg irányításában, és a rendőrsorfalat kövekkel támadó tömegben is aktív volt. A bíróság szerint ez kimerítette a terrorizmus bűncselekményét, 10 év fegyházbüntetést kapott...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.