2017. június 14., szerda

A POLGÁRI ENGEDETLENSÉGGEL A TASZ PORIG ALÁZZA AZ ELLENZÉKET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.06.13.


Akarata ellenére Orbán Viktort csak erőszakkal lehet a hatalomból eltávolítani. Aki mást hirdet, hazudik és árt az országnak.

A Társaság a Szabadságjogokért TASZ) polgári elégedetlenségi mozgalmat indít tiltakozásul a kedden elfogadott civil törvény ellen, amely a külföldi anyagi támogatást elfogadó szervezeteket arra kötelezi, hogy külföldi ügynökségként regisztráltassák magukat. A TASZ a törvényt alkotmány ellenesnek és a civileket megbélyegzőnek ítéli, ezért nem tartja be, és nem regisztráltatja magát. Ezzel végre, elsőként mutat példát arra, hogyan kell határozottan és elvszerűen fellépni egy diktatórikus rendszer ellen, amilyen az orbáni kis magyar fasizmus. A TASZ ezen túl minden hazai és nemzetközi jogi lehetőséget meg fog ragadni arra, hogy a törvényt eltörlését érje el.

Az országgyűlésben a Fidesz szavazataival elfogadott új szabályozás célja, hogy megbélyegezze és megfélemlítse a civileket, akik még fel merik emelni a szavukat a hatalom ellen és védelmet nyújtanak a polgároknak a saját törvényeire támaszkodó állam túlkapásaival szemben.

A TASZ fellépése éles kontrasztot mutat a magát demokratikusnak nevező parlamenti ellenzék viselkedésével szemben. Az országgyűlésben idejüket interpellációkkal, napirend előtti kérdésekkel múlató képviselők ugyanis – a TASZ-hoz hasonlóan – teljesen tisztában vannak azzal, hogy Magyarországon mára elfogytak a demokratikus ellenzéki politizálás feltételei, amikor a hatalmat gyakorló párt saját magára szabja a választási törvényt, a választási szabályzatot, maga alá gyűri a közmédiát, korlátlan anyagi lehetőségére támaszkodva elfoglalja a kereskedelmi médiákat, amelyekből a vezető párt és annak kormánya mellett agitáló politikai szócsövet csinál, amikor forint milliárdokból folytat népcsoportokat, nemzetközi szervezeteket, jogi- és természetes személyeket lejárató politikai indíttatású kampányokat.

A magyar társadalom döntő hányadát a Fidesz és Orbán Viktor strómanjai megvásárolták kilóra, vagy folyamatosan megfélemlítik, egzisztenciálisan függő helyzetben tartják, úthenger szerű propagandakampányaikkal teljes mértékben félrevezetik. Ilyen körülmények között a totális képmutatással egyenlő parlamenti választásokra készülni 2018-ban, a győzelem esélyének hazug hirdetésével híveket toborozni, csak azért, hogy a majdani parlamentben is zsíros állása lehessen a pszeudo ellenzéki képviselő hölgyeknek és uraknak, pártjaik pedig megkaphassák Orbán Viktor kezéből a 100 milliós párttámogatást...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése