2017. június 14., szerda

BOJKOTT, TROLLKODÁS, BUDIPAPÍR: NEM LESZ KÖNNYŰ ORBÁNÉKNAK A CIVILTÖRVÉNYÜKKEL

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.06.13.


Az ellenzék és a civilek is felkapták a vizet, a Kétfarkú Kutyapárt is megtrollkodja a CÖF-öt válaszul. 

Nem váratott sokáig magára az ellenzék és a civilek válasza arra, hogy ma elfogadta a fideszes többség a Parlamentben a civiltörvényt. (Erről itt írtunk bővebben.) 

Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa ismét akciózott egyet

Egy igen hosszú listát tartott Orbán Viktor miniszterelnök orra elé. Szabó ezzel akarta megmutatni Orbánnak,

hogy az eszement civil törvényükkel több száz olyan szervezetet nyírnak ki, amelyek rákos betegek gyógyításával, vidéki nagycsaládok segítésével, rokkant idős emberek ápolásával foglalkoznak.

Az akcióról a Facebookon beszámoló Szabó szerint a minielnök nem volt nagy formában:

nézett értetlenül, mintha most hallana erről először. Torkán akadt a szó, semmi tőle megszokott frappáns cinikus megjegyzés, semmi papírok mögé bújás, csak nézett.

A képviselőnő arról is írt, hogy az ülést vezető elnök büntetéssel fenyegette meg, de „ez a minimum áldozat, amit vállalnunk kell másokért.”

Orbán vagy megjátszotta a hülyét, vagy tényleg alternatív valóságban él. Nincs veszélyesebb, mint amikor valaki addig építgeti maga körül a hazugságok hálóját, hogy a végén nem lát át rajta és eltakarja a saját szeme elől is a valóságot.

A Kétfarkú Kutya Párt gyűjtést indít: legyen a CÖF is külföldről támogatott szervezet!

Egyszerűen fogják széttrollkodni a civiltörvényt: a CÖF-ből is külföldi támogatottságú szervezet lehet hamarosan. Az ötlet csak annyi: a CÖF-CÖKA is kapjon 7,2 millió forintot külföldről!

A 7,2 millió forint egyébként nem élethalál kérdése a CÖF-CÖKA-nak, hiszen például az MVM állami energiacégtől 508 millió forint közpénzt kaptak csak úgy. (És mennyi még, amiről nem tudunk.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése