2017. június 2., péntek

BÖZSY SOHA NEM FOGJA MEGÉRTENI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.06.01.


Bözsy a testet öltött egyszerűség. Nem én neveztem el Bözsynek, ő írta így, ipszilonnal. Ebben és a hozzászólásában minden benne van. A kormányhű és Orbán Viktorért nyilván erősen rajongó idős asszony határozott véleménnyel rendelkezik mindenkiről, aki nem küldte vissza az aktuális nemzeti inzultációt édesdrága miniszterelnökúrnak.

„Szomorú hogy csak ennyi ember szereti a hazáját és a népét! A többit sajnos ostobának kell neveznem,ha ennyire nem érdekli saját sorsa! Mindegyik megérdemelné hogy egy családot be kéne fogadjanak a négerekből! De lehet muszlin is!”

Bözsy tipikus fideszes. Idősödő, nem igazán művelt asszony, aki a nyugdíjas létet (sajnos eléggé valószínű, hogy az azt megelőző időt is) totál feleslegesen tölti ezen a jobb sorsra érdemes bolygón. Életkora alapján lehet jónéhány Kádár fotó a szekrényben, mindjárt a valódi habselyem bugyik alatt, de mostanában inkább Orbán képével a párnáján hajtja álomra ostobaságban megőszült fejét.

Bözsy úgy tudja, hogy a hazaszeretet egyetlen módja az, ha hülyécske kérdésekre hülyécske válaszokat ad az ember, de legfőképpen az a honszeretet fokmérője, ha az ember azt teszi, amit Orbán, a nénik bálványa kíván. Ha levelezni akar a pocakos rocksztár, akkor a Bözsyk futnak a postára, sorban állnak (ők és az összes visszerük), feladják a borítékot (be is dobhatnák a ládába, de nem teszik) és közben mindenkinek elmesélik, hogy mekkora dolog is az, ha egy akkora ember (még mindig Orbánról beszélek) kikéri a Bözsyk véleményét bizonyos sorskérdésekben.

Bözsy pontosan tudja, hogy ő nem kíván együtt élni sem négerekkel, sem pedig finom szövésű pamutból készült lakástextilekkel. Mert Bözsy négert talán a Gyökerek című sorozatban látott életében (bár azok a négerek éppen nem fosztogattak és erőszakoltak) és Bözsynek fogalma sincs arról, hogy a muszlin az nem muszlim. Bözsy lelke egyszerű, mint a faék. Olyan, amilyen az általa nagy örömmel posztolt kép, amit én szemérmetlenül leloptam a közösségi oldaláról, de maradt ott éppen elég hasonló...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.