2017. július 12., szerda

EBBEN AZ ORSZÁGBAN A LELKI SZEGÉNYEK SEM BOLDOGOK

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.07.11.


Bonka szomorú. Mégpedig azért szomorú, mert elment az egyik gazdi és ilyenkor a lelke nem nyugodt. Minden csosszanásra, kulcscsörgésre a lépcsőházból boldogan rohan az ajtóhoz és csóválja a csutak farkát. Aztán csalódottan megugatja az ajtót, visszavonul a zugába és így néz ki a fejéből, mint a fotón. Szegény kiskutya.

Ma is érdemes volt felkelni, egy csomó jó dolog történt. Igaz ugyan, hogy nem kapott CT és MR készüléket a Kardiológiai Intézet, de valamelyik istenáldása kiállt ma is és elmesélte, hogy bezzeggyurcsány! És jelentem: működik! Esküszöm, a saját két szememmel láttam a kormány közösségi oldalán egy olyan kommentet, hogy a szívklinika eddig is kiemelkedő eredményeket produkált és eddig sem voltak ilyen eszközeik, akkor most mit sír a libsik szája, megint csak az egyélőistent akarják bántani. Erre már tényleg nincs mit mondani, viszont megdőlt a régi teória. Nem, ebben az országban a lelki szegények sem boldogok.

Ma derült ki az is, hogy Putyin legjobb barátja (bár ezt Putyin valószínűleg nem pont így gondolja, mert nem barátkozik rangon alul) beszervezte a vizes vébébe az oroszokat, hogy jó legyen nekünk. Ugyanarról a vizes vébéről van szó, ahová nem hívták meg a magyar élsportolókat, mert minek az.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Soros György díszpolgári címének visszavonására hívta fel a Fővárosi Közgyűlést. Jó. A páááááááárttalanéééééééééééppelegyazutuuuuuuuuunk……….

Szerintem menjünk aludni. Vagy rúgjunk be, vagy valami. A nap kommentje Sándortól:

A “büdös-tahó elszállt-bunkó semmihez-sem-értő semmit-sem-tisztelő” világbajnokságot mikor szervezik már meg? Azt nem kellene megpályáznunk! Alanyi jogon a miénk lenne!!!
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.