2017. július 25., kedd

ORBÁN HITLERES VICCE BEJÁRTA A VILÁGSAJTÓT

SZTÁRKLIKK 
Szerző: Napi.hu
2017.07.25.


Orbán Viktor ismét hírcunamit indított a világsajtóban tusnádfürdői beszédével, a hét végi áradást a hét elején a második vonalbeli sajtóorgánumokban megjelent információhullám követte. Számos portál kiemeli a magyar miniszterelnök megjegyzését Trumpról, Putyinról és Merkelről.

Immáron harmadik napja ismételgetik a világsajtóban megjelent tudósítások, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke szerint az EU és Soros György magyar származású milliárdos Európa muszlimizálásán fáradozik. Az egyik cím Sorossal kapcsolatban az üzletember állítólagos maffiájáról és az annak médiájáról szóló részt emeli ki.

Napi.hu összeállítása szerint fontos elem már a head line-okban is, hogy Orbán szolidaritást vállalt a lengyel igazságügyi reformmal, azaz a magyar kormányfő minden konszenzust igénylő uniós döntésben vétózni fog, amely elítélné a varsói kormányt ezzel kapcsolatban (mondván: valójában a demokrácia csorbításáról van szó).

Magyarország bevándorlásellenes miniszterelnöke szerint az EU vezetői és Soros György új vegyes, muszlimizált Európát akarnak. Ezzel a felütéssel indítja tudósítását az AP, amelyet dailymail.co.uk-tól kezdve a kevésbé ismert Word Tribune-ig egészen a New Jersey Heraldig számos internetes hírportál átvett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.