2017. október 31., kedd

MILYEN KÉR, HOGY NEM HISZEK A MESÉKBEN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2017.10.30.


...Mennyire kár, hogy most kellett rájönnie Orbán Ráhel férjének, hogy semmi keresnivalója a közpénzek körül. Milyen kár, hogy ez nem evidencia az első pillanattól kezdve, amikor valaki közpénzek közelébe kerül. Mert olyankor nem csak a kiváltságokat kell elfogadni, hanem azt is, hogy ameddig apu-anyu-testvér-após-sógor hozzáfér a közöshöz, a rokonság még a látszatát is kerüli annak, hogy profitál a dologból.

Milyen kár, hogy egy betűt sem tudok elhinni Tiborcz szavaiból. Kár, hogy tudom – ahogy mindenki más is tudja – az eredeti történetet az Eliosról, a túlárazott, pocsékul kivitelezett beruházásokat. Bárcsak ne emlékeznék arra, hogy a miniszterelnök veje akkor lépett ki a cégből – jogilag és névleg legalábbis kilépett -, amikor az uniós szervek vizsgálódni kezdtek körülötte.

Milyen kár, hogy az egykori kollégista fiúk minden rokona és ismerőse ott nyüzsög az uniós milliárdok körül és viszik, mintha nem lenne holnap. Minimális szégyenérzet és félelem nélkül dobják szét maguk között a jövőnket. Ezen semennyi emberarcú interjú nem fog segíteni, ahhoz már régen késő. Azt sem hiszem, hogy amikor majd sor kerül az elszámoltatásra, elég lesz előkapni az ilyen fokhagyma szagú cikkeket. Remélem, nem lesz elég.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.