2017. október 6., péntek

VIGYÁZAT! NÉMETH SZILÁRD KÁROSÍTJA A JÓZAN ESZÉT!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.10.06.


Németh Szilárdról eddig is tudtuk, hogy negatív tudattal rendelkezik. Érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy volt képes eddig életben maradni.

Van már annyira hülye mint Kósa Lajos, csak az már miniszter, ő pedig még egyelőre a párt alelnöke, és sorosügyi szakértő.

Szilárd minden egyes szereplésekor ékes bizonyítékát adja az értelem nélküli létezésnek. Nála nincs olyan zavaró tényező amit józan észnek hívnak, neki nem kell a mondandója valóságtartalmán gondolkozni, nála nem játszik szerepet az elme hatékonysága. Csak mondja, mondja, az ország egyik része meg fetreng a röhögéstől, a másik része meg agyon csapná, ha Szilárdnak lenne ilyen szerve.

Orbán Viktor kiválóan választott, mikor Szilárdból valamit csinált. Egyrészt bosszanthatja vele az ország lakosságának értelmes részét, másrészt meg Szilárd minden leckét felmond hiba nélkül, amit a párt szerint most nagyon el kell mondani.

Rezsi tábornok volt egykor, most Soros elhárító kézi készülék, akit bármikor be lehet vetni, ha a kormány idegesíteni akarja a közvéleményt.

Vele vitatkozni komoly szellemi kihívás, az elme maradandó sérülése nélkül elég nehéz megúszni. Nem véletlenül jelölik ki a kormányoldalról vitapartnernek, ezzel is hülyének nézik a közvéleményt, leköpik, kiröhögik azt.

Szilárd jól elvan a szerepével, nem is tudja mikor mekkora hülyét csinál magából. Meg nem is zavarja. Komolyan venni nem lehet, pedig a kormánypárt alelnöke, ami ugye minden párt esetében elég komoly pozíció...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.