2015. december 26., szombat

AZ ANONYMUS KARÁCSONYI AJÁNDÉKA AZ ORBÁN-KORMÁNYNAK: HADÜZENET

MAGYAR NARANCS - NARANCSBLOG
Szerző: narancsblog
2015.12.26.


Bástya elvtárs azért kicsit le van szarva: a nemzetközi hackercsoport bajnokságán sem sikerült főtáblára kerülnie a világ kisebb-nagyobb bajkeverőinek kategóriájában.

Az Anonymous nevű nemzetközi hackercsoport Magyarországnak küldött üzenetét bányászta elő a 444.hu, melyben az Orbán-kormány szemére vetnek egy csomó ténylegesen elkövetett disznóságot (kerítés, korrupció, kisebbségek stb.), meg egy olyat is, amit nem követtek el, csak fenyegettek vele (regisztrációhoz kötött választás). Utóbbiról persze az „elmúltötév” tapasztalatai alapján az jut eszünkbe, hogy bármikor előrántják még, ha Orbán beijed egy közelgő választástól, s úgy érzi, szüksége lehet rá.

De figyelem, az üzenet nem csak Orbánnak, nekünk is szól: „Minden magyar állampolgár kötelessége, hogy megmutassa ezeknek a tudatlan bűnözőknek, hogy nem kérnek az ország további terrorizálásából” – idézi a portál a Guy Fawkes-maszkos arc szövegét. Ez persze nem azt jelenti, hogy nekünk különösebben tartanunk kéne az Anonymoustól, sokkal inkább azt, hogy ideje lenne kinek-kinek magába néznie. Te mit csináltál, amikor az orrod előtt bontották le mindazt, ami 20 év alatt fel bírt épülni a demokráciából?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.