2016. február 14., vasárnap

NAPONTA FELNYALNI A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS RENDSZERÉNEK ÖSSZEHUGYOZOTT PADLÓJÁT

KOLOZSVÁRI SZALONNA BLOG
Szerző: Dühöngő, Hacsaknem blog
2016.02.14.


A sokáig méltatlanul leszart, a kormány értetlenségnek álcázott érdektelenségével szembesülni kénytelen pedagógustársadalom - szülőkkel, diákokkal, más ágazati dolgozókkal és egyszerű szimpatizánsokkal együtt - a Kossuth téren adott hangot szombaton annak, hogy betelt a pohár.

Közben a köz(pénzből) lakájmédia a rengeteg csoki- és mangalicafesztivál okán úriasan elhallgatta az eseményt, a hatalom pedig kényelmesen sunyult a szombati ebéd illatába burkolózva. Kivéve Palkovics László oktatási államtitkárt, aki sietett a demonstrációval párhuzamosan okafogyottnak nevezni az indokolatlan hőbörgést. Mert amit ő és az apparátus nem hajlandó megérteni, az egyszerűen f*szság.
 
Bár a Fidesznek összességében csak a szokásos adag gyurcsányozásra és elmúltnyolcévezésre futotta a tegnapi napból, azért előrángattak egy szolgálatos megmondóembert (ezúttal nem Németh Szilárd kulturális bölcsőt), akire rábízták a bomlasztás, lejáratás, uszítás nemzetileg hálás feladatát. Pósán Lászlónak hívják a kiválasztottat, ő az országgyűlés kulturális bizottságának alelnöke (nem sűrűn hallottuk a nevét, biztosan megöli a munka, nem ér rá szerepelni), aki verbálisan rúgott egyet a Pedagógusok Szakszervezetébe (PSZ), ha már szombaton is dolgoznia kellett...
 

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.