2016. március 22., kedd

TV2: KUDARCOS HABONYIZMUS A NEVED

A POLGÁRI KONZERVATÍV PÁRT BLOGJA
Szerző: feher.b
2016.03.22.


Hatalmas pofára esés a TV2 Juhász Péter elleni kampánya és ez így van jól. Juhász feltehetően több száz embertől kapott adományokat, amiket így a tévés akció elleni tiltakozásnak is felfoghatunk.
 
A habonyizmus, ez a hazug, aljas, népbutító elmebaj megkapta a neki rég dukáló pofont. Nem csak azért, mert szerencsére vannak még riporterek, akik nem adják a nevüket ehhez a borzalomhoz, hanem azért is, mert az első nagyobb akciójával látványos kudarcot vallott. Ha minden igaz, a bolsevikok sikerrel intézték el, hogy Juhász most már csak a fideszes korrupciós ügyekkel foglalkozzon és napi anyagi problémák ne nehezítsék az életét. Ez pár napja, az inkriminált riportok előtt még aligha volt biztos, így mi, akiket érdekelne a szennyes, innen is köszönjük, hogy hitelt adhattunk a cirkuszotokhoz, Andy és Árpi.
 
Így jutunk el a következő témához, ami a demagógiára, sőt, gyűlöletre alapozó amerikai negatívkampány-kultúra. A politikai elitünk, bár alapvető feladatait – úgy mint jó kormányzás, működő egészségügy, átlátható államigazgatás, modern oktatási rendszer – nyilvánvalóan képtelen ellátni, gyűlöletkampányok és lejáratás terén azonban kétségkívül világszínvonalon teljesít. Így volt ez az MSZP és Ron Werber esetében, de nincs másként a fideszes Finkelstein – Habony páros kapcsán sem. Az egész pedig csak arra jó, hogy tovább csökkentse a közélet és a közügyek iránti érdeklődés amúgy is alcsony szintjét...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.