2016. április 28., csütörtök

"A FEJE TETEJÉRŐL A TALPÁRA ÁLLÍTJUK AZ ORSZÁGOT"

B1 - A BLOGOLÁS ITT KEZDŐDIK
Szerző: Egyenlítő blog
2016.04.28.


Több adót fent, és abból több iskolát mindenkinek - ezt mondta a B1 blognak Kunhalmi Ágnes. Az MSZP budapesti elnökét arról kérdeztük, szerinte leváltható-e a kormány, hogyan nyerhetik meg a választást, mit ígérnek a választóknak, és mit kezdenének az oktatással, vagy egyáltalán: az országgal.

- Az elmúlt hetekben megjelent felmérések szerint az MSZP már megelőzte a Jobbikot, illetve, miután a Kúria átengedte a vasárnapi boltbezárásról szóló népszavazási kezdeményezésüket a Fidesz-kormány sietve eltörölte a boltzárat. Ezek után milyen a hangulat most az MSZP-ben?

Motivált. Egy boxmérkőzés 12 meneten keresztül tart, és mindvégig állva kell maradni. Az ellenfelet egy adott ponton ki is lehet ütni, de sosem tudhatod, mikor billen meg, mikor gyengül meg annyira, hogy van annyi erőd, hogy kiüsd. A mérkőzés végét viszont látjuk: tudjuk, mikor van választás. A vasárnapi boltnyitás elérése fontos jelzés, de nem véletlen, hogy Lázár János és Balog Zoltán bejelentette, hogy tovább fognak küzdeni érte. Ezért is kezdeményezte az MSZP, hogy az Országgyűlésben a Fidesz is szavazza meg, hogy három évig nem javasolják ők sem a boltbezárás helyreállítását. Azóta is nagy a hallgatás kormányoldalon. Ugyanezért megyünk tovább a többi népszavazási kezdeményezéssel is: továbbra is az utcákon várjuk a lopásgátló szavazás támogatóit...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.