2016. április 25., hétfő

KEDVES ELIT, KIREKESZTŐ VAGY ÉS VAK

MAGYAR NARANCS - MAGYAR TERMÉK
Szerző: Schilling Árpád
2016.04.25.


A Szeretem Magyarországot klub hívására összegyűlt a nagy magyar elit. Schilling Árpád nekik írt levelet.

Kedves Összegyűlt Értelmiségi Elit (továbbiakban Elit)!
Összegyűltetek, mert összegyűlni fontos és nemes dolog. Összegyűléseteknek oka van és célja is, ami dicséretes. Az ok az, hogy szarban vagyunk, a cél az, hogy kimásszunk onnan.
Meglátásotok szerint a szar (egyik) oka az, hogy 2010-re lejáratódott az értelmiség, és megbukott a politika. Véleményetek szerint kimászni leginkább úgy fogunk, hogy jön majd egy új generáció, amelyik eleve nem számol az állammal, viszont hatékonyan használja az internetet, óriási eredményeket ér el az informatika területén, tulajdonképpen anyagtalan, de nem szellemtelen lényükről lemállik a szar: okos és boldog felhasználóként veszik birtokukba a jóléti piacot.
Összegezve: a hibát azok követték el, akik szerencsére ma már nem rendelkeznek politikai hatalommal, jóvá pedig majd azok teszik a hibákat, akik még nem rendelkeznek politikai hatalommal. Igen, és akkor még azt érdemes hozzátenni, hogy Ti, kedves Elit, semmiképpen nem szeretnétek politizálni, viszont szeretnétek megmondani, hogy ki politizáljon és hogyan. OK.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.