2016. június 12., vasárnap

ORVOST, ORVOST! BALOG HABONY BULVÁRLAPJÁBAN OKTATJA DEMOKRÁCIÁRA AZ USA RABSZOLGATARTÓIT

MAGYAR NARANCS - NARANCSBLOG
Szerző: narancs.hu
2016.06.12.


Összenő, ami összetartozik: a papminiszter nagyot ment G. Fodornál.

Régen olvastunk egyszerre annyi hülyeséget, mint amit a dúlt keblű papminiszter Balog Zoltán adott le ma Habony Árpád bulvárlapjának, a 888.hu-nak. Mintha csak a (harmadmagával) kérdező G. Fodor Gábor legszebb álmait látnánk megvalósulni a pillanat uralásának művészetéről, Balog olyanokat szól, hogy arra nem lehet nem odafigyelni.

A kormányzati emberszabás minisztere először elereszti a főnök kedvenc összeesküvés elméletét a tudjukmilyen háttérhatalomról, hogy aszondja: „Az, hogy nem demokratikusan választott, hanem pénzügyi, gazdasági, egyéb érdekek által vezetett hatalmak megpróbálják befolyásolni Magyarország és más országok belső folyamatait, ez az abc-hez tartozó ténykérdés”.

Oh, yeah, ténykérdés, mi lenne más, csak tessék szépen megnyugodni és megenni a finom ebédet. Az is ténykérdés, hogy „mi velük szemben a demokráciát védjük”.
S mivel a tények makacs dolgok, csak hasznunkra lehet a történelmi tisztánlátás is: „Amerikában még javában feketéket ostoroztak és rabszolgákat tartottak, Lengyelországban már-már olyan demokrácia volt, hogy csak na, nem beszélve a magyarokról.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.