2016. augusztus 1., hétfő

BRÜSSZELT MEG KELL ÁLLÍTANI, HOGY NE ADJON TÖBB PÉNZT MAGYARORSZÁGNAK

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2016.08.01.


A kormány szerint Brüsszelt meg kell állítani és szerintünk is. Elég volt abból, hogy az ottani bürokraták két kézzel szórják a magyar népnek járó uniós támogatás milliárdjait, amikor szemet hunynak afölött, hogy Orbán Viktor és családja, veje, apja, lánya és neje, továbbá közeli és távoli barátai, kedvenc gázszerelője, és minden egyéb strómanja, lakája, jobb- és bal keze, valamint volt osztálytársai, Garancsik, Csányik, Mészáros Lőrincek és a bánatos franc tudja ki mindenki más, kő gazdagra lopja magát fényes nappal a pénzünkből. A magyar állami és politikai vezetés az arcátlanul hülyére gyalázott Brüsszelen élősködik, amikor az EU pénzeiből megvalósuló beruházások és fejlesztések büdzséjét dézsmálja. Orbán és tettestársai egy nemzeti színűre festett és keresztel ékesített, a magyar katolikus egyház által megáldott hungarikum lopótökkel szívja le az ország felzárkózására szánt pénzekből a saját maguk gazdagodását szolgáló lét és ez millióknak tetszik.

Igen, elég volt! Brüsszelt meg kell állítani! A magyar demokratikus ellenzéknek már holnap és nem holnapután meg kellene emelni a kövér seggét és elzarándokolnia Belgium fővárosába. Nincs az olyan messze. Ott a helyszínen kellene megálljt parancsolni Brüsszelnek. Követelni, hogy azonnal fagyasszák be a Magyarországnak járó uniós kifizetéseket. Egészen addig, amíg nem jönnek létre e pénzek felhasználásának hatékony társadalmi ellenőrzését biztosító feltételek. Ha az ellenzék és a civil szervezetek valóban a szívükön viselik az ország sorsát, és tenni is akarnak érte, akkor nem lehet, hogy nem számít nekik a hazánkba pumpált uniós milliárdok sorsa. Akkor határozottan ki kell álljanak az uniós pénzek befagyasztása mellett. Ezzel azonnal megtakaríthatjuk az összeg legalább 20-30 százalékát, amit most pofátlanul és üzemszerűen ellopnak. Így ezt a pénzt is jó célra használhatnánk fel később, amikor majd ellenőrizni tudjuk az útját...

...Állítsuk meg Brüsszelt! Fagyasztassuk be velük a nekünk járó pénzeket, hogy megállíthassuk a siserehadat, amely Orbán vezérletével a magyar emberek vérét szívja. Ne törődjünk bele, hogy miután a szemünk láttára, fényes nappal ellopták a demokráciánkat, most ellopják a pénzünket is. Hogy a saját zsebükbe tömik a mi jussunkat. Nem csak az EU pénzét, de azt is, amit adóban szednek be tőlünk, hiszen ez is Orbánéknak, rokonaiknak, barátaiknak, kitartott kurváiknak, felbérelt lakájaiknak, idomított vérebeiknek, kopasz verőlegényeiknek az eltartására kell. Brüsszelt tényleg meg kell állítani! Ha onnan nem jönne több pénz, az alapjaiban rengetné meg Orbán Viktor parazita rendszerét. Ezzel mindenki számára világossá válna, hogy itt nem kurucos szabadságharcról, nemzetállami szuverenitásról, hagyományos értékek, a kereszténység védelméről, hanem pénzről, pénzről és pénzről van szó. A mi ellopott és dzsentri mód elbaszott kurva pénzünkről.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.