2016. augusztus 21., vasárnap

TEGNAP EGY CIGÁNYGYEREKET KELLETT ELGÁZOLNI. HOLNAP VAJON KIT KELL LELŐNI, ÁDER. LÁZÁR, ORBÁN ELVTÁRSAK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.08.21.


Miről beszélünk, emberek? Miről beszél ez a Lázár nevű Orbán-nyúlvány? Kisebb hiba? Hogy valaki lőfegyver használatára buzdítja a honfitársait? Hogy kisgyerekek elgázolására uszít azért, mert cigánynak születtek? Van olyan, hogy egy európai országban, a 21. század hajnalán ez megtörténhet? És a Miniszterelnökséget vezető miniszter – magasról leszarva a társadalom egy részének felháborodását – hanyagul belevigyorog a kamerába, hogy helyes dolognak tartja a kitüntetést. Ő személyesen?

Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy Bayer Zsoltnak 2011 óta Madách-díja is van, amit még a fülkeforr utáni felindulásban vágtak hozzá az elvtársai. Az is felháborító volt, tragikus volt, és azok, akiknek akkor igazából tiltakozniuk kellett volna, mélyen kussoltak. Pedig már akkor óriási volt a baj, és ez azóta csak rosszabb lett. Bayer Zsolt a példa arra, hogy – a nagyfene magyar sajtószabadságra hivatkozva – azóta is következmények nélkül lehet gyalázkodni, zsidózni, buzizni, cigányozni, a másik oldalon állók karakterét naponta legyilkolni és a szó legszorosabb értelmében vett gyilkosságra buzdítani.

Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy a balliberális, nemzetellenes média csinál ebből az útszéli trógerből, ebből a lojális, ánuszpolírozó gyűlöletgyárosból valakit. Aki senki nem lenne, ha nem beszélnénk róla, akit kisebbségi komplexusos pálinkázó cimborája, vezére és kenyéradó gazdája annál pofátlanabbul díjaz, minél nagyobb szintre csap a fekália körülötte.

Az a köpönyegforgató csúszómászó, aki 1994-ben a Népszabadság lelkes munkatársaként írta meg, hogy a Fidesz olyan, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón, 2016-ban a fideszes államvezetéstől vehette át az egyik legmagasabb szintű állami elismerést. És nekem sekem senki ne jöjjön azzal se, hogy ezt az önkontrollját régen elvesztett uszító, láncos kutyát – aki a rendszer legaljasabb fenntartóinak egyike – bármi alól fel lehet menteni csak azért, mert egykor megénekelte az erdélyi magyarság életét. Nehéz eldönteni, hogy melyik a nagyobb hányinger: a díj odaítélése, vagy ez a Schmidt-Lázár és a többiek-féle magyarázkodás és szerecsenmosdatás. Azt hiszem, Bayer sötét aljas személyénél csak Lázár magyarázata, Áder János, Orbán Viktor és a többiek ordító hallgatása a gusztustalanabb...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.