2016. október 20., csütörtök

A MI KIS REICHSTAGUNK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.10.19.


El Chapo - a Köpcös - elrendelte a győzelmet, ezért aztán a Párt Ökle lecsapott, mint sas a libára.
A Testőr felhívta a Gazdát és megkérdezte, hogy milyen fokú megfélemlítést rendeljen el, a válasz hallatán pedig felbőgtek a Szerv páncélozott harcjárműveinek motorjai, és a konvoj víg szirénaszóval elindult Keszthely felé, ahol a feltételezett tettes, egy volt polgármester gyermeke egy piros autóban várta őket, melynek tetejére horgászkalapot tett.
Hogy minek kellettek ehhez a páncélozott harcjárművek, jelenleg még senki sem tudja, de reggelre majd kitalálják...
Rendőrséghez közelálló források (Meleg Tégla)
megszellőztették a dezinformációt, mely szerint az elkövető szerbül kitűnően beszél, neve Mujkó Bombic, robbanószer-kereskedelemmel és leszámolással foglalkozik, huszonöt éve él Magyarországon, az informátornak Menyét altábornagy úr mutatta be, mint használható fiatalembert, ezelőtt tizenöt évvel.
Nem csoda, hogy ezidáig nem került a Terrorvédelem látókörébe, hiszen álnevet használt, az alvilágban csak Bombásként ismerik, és ezt a nevet rettenetesen nehéz volt összefüggésbe hozni a Teréz körúti robbantóval, aki egyébként eleinte még a helyszín tekintetében is megvezette a hatóságokat.
A robbantás után a Szerv harcosainak a kiadott parancsnak megfelelően a Király utcában kellett keresni a helyszínt, erre a szervek első lépésként megszállták az Orbán teret (közterület-közterület), aztán végigrohantak a Király utcán, majd a következő napon megtalálták a két fekvőrendőrt a Teréz-körúton - innentől kezdve már lendületesen folyt a nyomozás.

Első lépésként bemutatták a nagyközönségnek a horgászkalapos képet, melyen pontosan kivehető volt a kalap márkája, az elkövető hátizsákja, csak az arca maradt rejtve, - arról csak negyvenkét közterületi kamera készített felvételt, melyeket a Rendőrség kérésének megfelelően azóta is szent ereklyeként őriznek a tulajdonosok.
Később megmutatták az elkövetőt szépségkirálynőnek, bányásznak és atombombának öltözve, a nyugdíjas öregasszonyokra való tekintettel kérték a lakosság segítségét (1015 bejelentés, ebből 1014 a szomszédokra vonatkozott...), majd tegnap kérték a vadászok segítségét is.
Rájuk azért esett választás, mert ha az elkövető az erdőben tesztelte a bombáját, akkor a vadász, ki ül csak hosszú, méla lesben észlelhette volna a hangot és adataival segíthette volna a nyomozást.
A következő lépés a horgászok bevonása lett volna a nyomozásba, és ha az se segít, akkor az Állatkertben a teve kerülhetett még képbe, az köpni szokott...
De erre nem lett végül szükség, mert az elkövető olyan hibákat követett el, melynek alapján beazonosíthatóvá vált, például beleköpött a hátizsákba, ez pedig lehetővé tette, hogy DNS mintát nyerjenek tőle.
A Szerv ravasz, mint a róka, ezért az elkövető édesanyjától szereztek be DNS azonosítására alkalmas mintát, mely kilencvenkilenc százalékban egyezett az elkövető DNS-ével - ha belegondolunk, hogy a csimpánz és Nagyurunk génkészlete is 98 százalékban egyező, azonnal beláthatjuk, hogy innen már gyerekjáték volt a nyomozás..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.