2016. november 6., vasárnap

ELNÖK ÚR, AZ ISTENÉRT, VEGYEN EGY NORMÁLIS LEMEZJÁTSZÓT!

INDEX.HU - TECH
Szerző: Hegyeshalmi Richárd
2016.11.06.


A jó ízlésű, menő hipszterként számon tartott Barack Obama lemezjátszója úgy kiborította az audiofileket, hogy ha most vasárnap lennének a választások, és ő indulna rajta, akkorát bukna, mint az ólajtó. Expresszionizmus, ízléstelenség, aktív hangfal és akusztikai rémálmok egyetlen képen. 
          


Az Architectural Digest nemrég közölt egy fotósorozatot arról, hogy milyen körülmények között tengeti a mindennapjait Barack Obama a Fehér Házban. A mahagóni, a márvány, a baldachin, a formatervezés és a fejlett vizuális kultúra tobzódásában csaknem elsikkad a figyelem afölött, hogy az Egyesült Államok elnöke zenét is szokott hallgatni. Méghozzá lemezjátszón.

Egy olyan lemezjátszón, amit egy jóérzésű audiofil megvetésre sem méltatna.
Sajnos én csak annyira vagyok jóérzésű, amennyire Obama audiofil, és nem vagyok egyedül: a kérdéses fotó világszerte kiborította a vájtfülűeket. Mázli, hogy Obama nem most indul az elnöki székért, mert a globális hifis közösség népharagját elnézve ez az igazi világbotrány, nem Hillary Clinton hanyag emailkezelése...

BÉNA
Lássuk, milyen lehallgató berendezést állított össze a világ vezető szuperhatalmának elnöke...
...
USSR

Ehhez képest a Pink Floyd- és Deep Purple-rajongó Dimitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke megadja a módját a zenehallgatásnak:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.