2017. február 4., szombat

AZT A BÜDÖS KURV@ ÉLET, MARIS!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.02.03.



...Remélem, senki nem várja el tőlem, hogy a Soros Alapítvány három éves kutatói ösztöndíját zsebre vágó takonygerincű felszópónéniről cizellált terminusok kíséretében mondjak véleményt. Hogy lehet ilyen pincesötét mélységben létezni? Hogy lehet ilyen ordenáré és hazug módon hangulatot kelteni? Leszerepelt komcsik és a kommunizmus, ugye Maris? Egy nappal azután van pofád ezt leírni, hogy a főnököd és szerelmed tövig benyalt a világ egyik legsötétebb diktátorának? Te kommunistázol, te történelmet jelen időben is hamisító, olcsó pártkatona? Miközben a főnököd éppen orosz gyarmatot csinál ebből a viharvert országból? Te meg azt a Közép-Európai Egyetemet találtad be, ami azon kevés dolgok egyike, amikkel nem kell szégyenkeznünk a világ civilizáltabb felén? Te ezt tényleg komolyan gondolod? Megnézted, hogy kik oktatnak azon az egyetemen és kiket rugdosol azzal a korlátolt, szélsőséges, általánosító, degradáló agyaddal?

Hogy van bőr az arcodon kollektíven megbélyegezni, lekommunistázni azokat, akik hőn szeretett Orbán Viktoroddal karöltve haszonélvezői voltak Soros pénzének? Akkor ti is mind kommunisták, bolsevikok vagytok, Maris? Vagy csak simán a frász tör ki attól, hogy Soros már nem nektek adja a pénzét? Az megvan, hogy a patás ördög 1 millió dollárt adományozott a vörösiszap-katasztrófa károsultjai javára, te mennyit költöttél a milliárdjaidból jótékony célra, hogy legyen legalább egy nyomorult indokod hazafinak nevezni magad?

Miközben bárhol a világon büszkék lennének egy a CEU-hoz hasonló elit oktatási intézményre, Magyarországon Sorost óbégatva tűzzel és vassal üldözik a NER-rel inkompatibilis értékeket. Mert alig 30 év törékeny és vérszegény demokrácia-kísérlet után újra az oly ismerős sötétség a jó irány. Soha egy büdös vasat nem kaptam Sorostól, és ezután sem fogadnék el, mert vagyok annyira idióta. Az SZDSZ-re esélyem sem volt szavazni, de az, hogy te nevezel engem nemzetietlennek, te, a nemzetüket kizsigerelő korrupt maffiózókat korrupt módon támogató senkiházi, az több mint felháborító.

Ajánlom, hogy gennyes spekulációitok ellenére ne merjétek rátenni a mocskos patáitokat a CEU-ra. Ha van még valódi értéket képviselő oktatási intézmény ma Magyarországon, akkor a CEU az. Ha hozzányúltok, az már valóban és szó szerint az erdogani, putyini mélység lesz. Annak a mocsoknak a kritikája pedig, amit ti képviseltek, nem volt és soha nem lesz azonos a nemzetietlenséggel. Ezt vésd jól az agyadba, Mariska!

Amúgy mekkora szánalom már, hogy a Soros-ösztöndíjas Terrormariska saját lapjában leplezi le, hogy a Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor titokban Soros Györggyel találkozgat. Senkik vagytok. Senkik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.