2017. február 20., hétfő

HOGYAN AZONOSÍTOTTÁK LUCIFERREL A LIBERÁLISOKAT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2017.02.19.



Hogyan támogathatnak értelmes emberek egy Trumpot? – kérdezik sokan. Mit várnak tőle? Mi a közös nevező, ami összeköti őket? Nem a szegények lázadtak fel, nem ők választották meg Amerika legtöbb milliárdost magában foglaló kormányzatát. Akkor kik?

Először periférikusnak hittem, hogy keresztény színezetű gyűlöletportálokon sátánistának nevezik Obamát, Clinton halottakat idéz, sátánista szeánszokat tart, gyerekeket erőszakol egy washingtoni pizzéria pincéjében. A pizzériában egy férfi meg is jelent pisztollyal, hogy kiszabadítsa a nem létező pincébe zárt gyerekeket.

A Planned Parenthood nevű non-profit szervezet ellen olyan uszítást folytattak, hogy egy magát hívőnek nevező elmebeteg bement a szervezet egyik klinikájára Colorado Springs-ben, és meggyilkolt három embert, köztük egy kétgyermekes rendőrt. Elmondása szerint a mennybe megy a gyilkosságaiért, mert Isten parancsát teljesítette a megölt magzatokért.

A kampány végére lett világos, hogy a sátánizmussal összefüggésbe hozott hazugságok milyen hatással voltak a hívőkre. A Sátántól akarták megmenteni a világot, amikor Trumpra szavaztak. Ha Trump alkotmányellenes intézkedéseit kifogásolja a média, akkor támad az ördög. Vagyis, nem periférikus jelenséggel állunk szemben.

A liberális, mint szitokszó, a valójában ördögi Finkelstein találmánya, de az evangéliumi keresztény egyházak híveinek, akik a Trump mögötti legnagyobb tömeget adják, az ő neve semmit nem jelent. Saját hazug sajtójuk viszont olyan nekik, mint a Biblia. Bepillanthatunk most abba, hogy ez hogyan működik:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.