2017. május 25., csütörtök

NAPI SOROS - HABONYÉKNÁL MINDIG VAN LEJJEBB

ZÁRÓJEL BLOG
Szerző: Pálmai Tamás
2017.05.24.


A soros Soros ismét áttörte azt, amit eddig a sajtógödör aljának hittünk. A mai Ripost címlapja nem csak hazug – hiszen pontosan egy szó igaz rajta, az, hogy Soros – de egyben a honi sajtótörténet legaljára is süllyedt ez a lapnak álcázott brossúra.

A Habony-média


bulvárnak kikiáltott zászlóshajója – nem mintha a többi nem lenne az – ma minden negatív rekordot megdöntött. Ilyen hazug célzatos címoldallal a legsötétebb 1944-es nyilas időkben jelentek meg legutóbb lapok mifelénk.

A nagy magyar szélhámos gondolom kéjesen nyalogatja szája szélét a világ egy másik pontján, amikor kiküldik neki engedélyezésre lapjait, mert tévedés ne essék, ilyen gyalázatos – és azt is megalázó, aki leírja – hazugságokat komoly újságíró nem terjeszt. Az olyan dermesztő főcímeknél, amilyenekkel a szerdai szennylap megjelent, még a legelvetemültebb revolver-újságíró is megállna, különösen úgy, hogy egyetlen szavára sincs bizonyíték.

Történik mindez egy olyan dráma oldalvizén, ami még az éppen választási küzdelmet vívó brit pártokat is megállásra késztette, és megegyeztek abban, hogy felfüggesztik a kampányt, nehogy valaki akár véletlenül is felhasználja saját hasznára a manchesteri tragédiát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.