2017. május 18., csütörtök

ORBÁN SZENNYES GATYÁJÁT LÁZÁR MOSHATJA

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.05.18.


Engem hidegen hagy Lázár kivel volt Londonban. A svájci és az olasz utakat most inkább hagyjuk. És már az sem érdekel, hogy miként hozta össze a milliós hotelszámlákat. Annál jobban izgat, hogy miként tudta Orbán annak idején annyira feltüzelni Lázárt Altus-ügyben, hogy annak vezetője szerint még Brüsszelben is képes volt bemószerolni a céget.

Lázár két levelet is írt az ügyben, egyet az EU főbiztosnak, egyet a bizottság elnökének – mondta sajtótájékoztatóján az Altus vezetője. Ennek a két levélnek egyik bekezdésében azt állítja, hogy az Altus vezetőinek köze volt az úgynevezett olajmaffiához. A cégvezető még azt is megemlítette, hogy a levelek tartalmazzák, hogy azok Orbán Viktor megbízásából íródtak.

Nos, ez a lényeg, nem a londoni kiruccanás, vagy a svájci-olasz kirándulás. Lázár megint megszívta – mint a torkos borz – főnöke illiberális baromságait. Mert a bíróság jogerősen kimondta, hogy hazudott és ezért bocsánatot is kell kérnie! Most aztán a felcsúti kisvasutas helyett, mehet a nyáron Kötcsére meggyónni. Lázár helyében lemondanék – már ha van benne még szikrányi tartás abból a vásárhelyi gerincességből...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.