2017. június 18., vasárnap

ÉÉÉÉÉS: TOVÁBBRA IS FARKAS FLÓRIÁN A LUNGO DROM ELNÖKE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Iványi Margit
2017.06.17.


Most nyilván megdöbbentek. Jöjjenek tehát a részletek:

Mint azt a Hír TV megtudta, Farkas Flóriánt a kisújszállási művelődési központban egy ebédnek álcázott titkos küldöttgyűlésen választották újra a Lungo Drom elnökévé. Később aztán a hírt a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség közleményben megerősítette.

A titokban tartott tisztújító kongresszuson – kongresszus utoljára 2013-ban volt – a küldöttek ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag választották meg újabb öt évre a kormány több sebből vérző erkölcsű kegyeltjét.

Orbán Viktor nemrégiben azt találta mondani, hogy ő addig megbízik Farkas Flóriánban, amíg a Lungo Drom megválasztja. Most egy ideig töretlen lesz a bizalma, úgy tűnik. De hát csak egy jogállamban foglalkoznak olyan nevetséges dolgokkal, mint nyomozás, meg bíróság és társai, hogy azok döntsenek mondjuk egy 1,6 milliárd forintos sikkasztás ügyében. Magyaroszág szerencsére – már akinek az – nem jogállam.

A roma érdekvédelmi szervezet kongresszusán jelenlévő tagok kijelentették: a Fidesz “stratégiai szövetségeseként” elkötelezettek a kormány bevándorláspolitikája mellett, és úgy látják, hogy a külföldi munkaerő bevonása helyett a hazai cigányság képes helytállni a magyar munkaerőpiacon. A magyarországi cigányság boldogulásához szükséges feltételek megteremtéséhez elsődleges eszköznek a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekinti.

Fordítunk: továbbra is nagyon rossz idők jönnek a magyarországi cigányságra. A támogatásukra szánt pénz (= káposzta) felett a jövőben is Farkas Flórián (= kecske) diszponál. Ja, és a külföldiek, a menekültek és a többiek a cigányság vesztére (is) törnek. Mint tudjuk, ez is a mindenki mindenki ellen játék része...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.