2017. június 15., csütörtök

"Ő CSINÁLT KIRÁLYT ORBÁNBÓL, Ő IS FOGJA LELÖKNI"

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: HVG
2017.06.15.


Az egész adást Simicska Lajos üzletember, médiatulajdonosnak szentelte az RTL Klub Házon kívül című műsora, Simicskát viszont nem sikerült megszólaltatni. Simicska múltjával kapcsolatban érdemi új információ nem hangzott el, inkább csak érdekes sztorik a kollégiumi illetve katonai évekből.

Fodor Gábor volt fideszes, most liberális politikus azt mondta, Simicskának már a korábbi, budaörsi kollégiumban is híre volt: "egyszer illuminált állapotban jött haza a barátaival, ami egyetemistákkal megesik. Az üvegajtó be volt zárva. A többiek szomorkodtak, hogy későn értek haza, Simicska viszont azt mondta, előtte nincs akadály, és átsétált az üvegajtón. Az üveg széttört, ő pedig megsebesült." - idézi a műsorban elhangzottakat a hvg.hu.

A műsorban elhangzott az is, Simicska annyira tehetséges volt, hogy papucsban és melegítőben is megjelenhetett az ELTE előadásain. Fodor azt is mesélte, Simicska ügyet csinált abból, hogy nem járt színházba, nem olvasott szépirodalmat. Közgazdaságtan és társadalomtudomány területén viszont nagyon művelt volt, ott nem lehetett olyat kérdezni tőle, amit nem tudott. Felelevenítette azt is, Simicska a katonaságban is nyíltan vállalta ellenzéki politikai érzelmeit 1983-ban, Orbán egy bevágott videófelvételen azt mondta, meg is figyelték ezért...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése