2017. június 15., csütörtök

"ORBÁN KATONÁI" SZLOVÁK SZURKOLÓKAT VERTEK ÖSSZE POZSONYBAN


DO TOHO BLOG
Szerző: botosbotond
2017.06.14.


“Orbán katonái” – így emlegetik a szlovák internetes fórumokon azokat a “Felvidéki Harcos” feliratú, fekete pólóba öltözött huligánokat, akik Pozsonyban, szerda délután, békés szurkolókat rugdostak, ütöttek a szlovák-magyar női válogatott kézilabda meccs előtt.

A szlovák kézilabda ünnepének indult, de véres összecsapás lett belőle: a pozsonyi Ondrej Nepela Stadion előtt magyarul beszélő fradi huligánok rátámadtak a békés, helyi kézilabda-drukkerekre.

A szlovák főváros hokistadionja előtt mindenki az önálló Szlovákia legnagyobb kézilabda-eseményére készült. Szlovákia női kézilabda-válogatottja fogadta déli szomszéduk női kéziseit.

Az odavágón a roppant erős magyar csapat kilenc góllal nyert (28:19), a szlovákok számára a visszavágón egy szoros meccs is szép eredménynek számított volna.

Végül a mérkőzés döntetlenre végződött (24:24), de, hogy nem erről a nagyszerű sporteseményről beszél most mindenki, arról a helyszíni szemtanúk elmondása szerint a Ferencváros huligánjai tehetnek.

Beszámolók szerint magyar huligánok egy csoportja minden előzetes ok nélkül rátámadt a mérkőzésre tartó szlovák drukkerekre. A stadion előtt csak azt lehetett látni, hogy az emberek rémülten futnak el a fekete pólóba öltözött huligánok elől. A brutális támadás után két szlovák drukkert szállítottak kórházba, az egyik eszméletét vesztette, a másikat orrtörést szenvedett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.