2017. július 24., hétfő

FÁBIÁN JULI NEM ADJA FEL A KÜZDELMET

NLCAFÉ BLOG
Szerző: NLCAFÉ
2017.07.24.


Mint beszámoltunk róla, sajnos nem ez az első eset, hogy Fábián Juli daganatos megbetegedéssel küzd. Először 2012-es eurovíziós szereplése után támadta meg a kór, amire akkor párkapcsolata is ráment...

A múlt héten derült ki a rajongók számára, hogy Fábián Juli ismét a betegséggel küzd. „Most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget” – írta a Facebookon:

Kedveseim!
Hálásan köszönöm azt a hihetetlen mennyiségű üzenetet, jókívánságot, tanácsot, áldást és szeretetet, amivel az utóbbi pár napban a bejelentésem kapcsán elhalmoztatok! Végtelenül meghatódtam, és szívmelengető érzés megtapasztalni, milyen sokan szerettek és külditek nekem a pozitív energiákat. Rengeteg erőt merítek ebből és belőletek.

Hálistennek csodálatos társ, család, barátok és gyógyítók vesznek körül, akik mindenben támogatnak. Nem vagyok egyedül, és Veletek még inkább érzem, hogy sokan gondolnak rám és drukkolnak nekem. Számomra nincs más út és lehetőség, mint a teljes gyógyulás, annyi tervem és álmom van még, és minden erőmmel, érzésemmel, gondolatommal azon leszek, hogy újra egészséges legyek.
Szeretlek benneteket
 

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.