2017. július 9., vasárnap

MARISKA DRÁGA! HOGY A JÓISTEN ÁLDJON MEG MIND A KÉT KEZÉVEL

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A
2017.07.08.


Olvasom a NER-ideológus asszony szakmai igényességűnek csúfolt, közpénzből fizetett blogján összeokádott legújabb, közel 3000 szavas gigaömlengését arról az egy témáról, ami őnagysága foglalkoztatni képes hosszú ideje. Soros, rohadt Brüsszel, gennyes Európa, Orbán Viktor a mi élőistenünk, aki egyedüliként – ezen a klinikai halál állapotában vergődő kontinensen – képes nekünk utat mutatni, megállítani, megvédeni, adjunk hálát, rohadt Soros, geci Soros, mocskos muszlimok, mindmeghalunk, csak a Fidesz.

Idézek ebből a – helyenként egészen szórakoztató – olvasmányból, amely egyáltalán nem mentes a hihetetlen logikai bukfencektől sem. Terrormária, aki szépen levezeti, hogy a világon mindenkit Soros rángat madzagon, kötélen, láncon (Láttuk demonstratív fellépését Brüsszelben, ahol Juncker és öt uniós biztosa vonult libasorban a színe elé, hogy hűbéresi hódolatukról biztosítsák) végül arra a következtetésre jut:

"a mögötte álló csoportok, akik a spekulatív globális tőke egy meghatározott részét képviselik, maguk elé nyomják a 87 éves Sorost, követelve, hogy váltsa valóra mindazt, amit nekik megígért. Nehogy már kivonják mögüle a lét, és mást keressenek helyette!"
Vagyis, ha jól értem, akkor mégsem Soros rángat mindenkit, hanem őt rángatja a spekulatív globális tőke. Jól hangzik, három agysejt nélkül is könnyedén feldolgozható, és semmi ellentmondás nincs benne. Ja, nem. De mindegy is, mert ez a fasorban nincs ahhoz képest, hogy Brüsszel egy koszos, elhanyagolt kurva szar város, a szálloda pedig – ahova Mariska elcsigázva megérkezett júniusban – még ennél is szarabb volt: nem működött a bár, és nem lehetett taxit hívni. Tehát egy Soros- és Európa-ellenes random fröcsögésben érv lehet, hogy egy brüsszeli szállodában nem működik a bár. Ezért elcsigázott Mariska néni nem tud becsókolni egy mojitót vagy egy dupla fröccsöt a bárban. Sőt, taxi sincs, mert ramadán van, és mert minden taxis buzi muszlim, ezért nem tudja elvitetni magát a kocsmába. Értjük...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.