2017. július 4., kedd

ÚJABB HAZUGSÁGGAL BUKOTT LE ROGÁN: RÓMA BELVÁROSÁBAN, ÖTCSILLAGOS SZÁLLODÁBAN NYARAL LUXUSNYARAL

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.07.03.


A vagyonbevallásában tagadott le valamit Rogán Antal, ugyanis olyan helyen nyaral éppen, amit semmiképpen se engedhetne meg magának. Az átlagmagyar egy éves nyaralási pénzét költi el ugyanis egyetlen éjszakára egy luxushotelben. 

Egy szoba ára éjszakánként 150 ezer és kétmillió forint között mozog abban a luxushotelben, ahol Rogán Antal propagandaminiszter és családja nyaral éppen. A statisztika szerint egy átlagos magyar 8000 Ft / fő /éj áron tudott nyaralni menni a múlt évben.

A propagandaminiszter hivatalosan, a saját bevallása szerint sem engedhetné meg magának ebben a luxushotelben, még a legolcsóbb szobát sem. Az Index egyik olvasója szúrta ki és fotózta le a Rogán Antalt és feleségét a Hotel de Russie teraszán. Állítólag Rogán Antalék nemcsak ebédelni tértek be, hanem meg is szálltak a luxushotelben.

Az ötcsillagos szálloda Róma belvárosában található, a honlapjuk szerint 487 eurótól kezdődik egy éjszaka, ami napi árfolyamon számolva nagyjából 150 ezer forint. Az étterem még a „megfizethető” kategóriába tartozik, báránysültet zöldségkörettel 38 euróért (11 ezer forintért), homárt cukkinivel pedig 42 euróért, átszámolva 13 ezer forintért lehet enni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.