2017. augusztus 8., kedd

PÁRTALAPÍTÁS

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.08.06.


Az én pártom neve Nyugalom, esetleg Nyugalom és Békesség lenne.
Ha pártot alapítanék, akkor annak egyetlen oka lenne, nevezetesen az, hogy a meglevő kínálatban lassan nem lehet egyet sem találni, mely megfelelne az ízlésemnek, ilyen-olyan okoknál fogva.
Természetesen az egyik párt jobban, a másik kevésbé ellenszenves, de az kétségkívül közös bennük, hogy jobban el vannak foglalva egymással, mint a társadalommal.
Az én pártom nem lenne ideológiai párt, és engem nem érdekelne az sem, ha valaki más pártban is találna szeretnivaló dolgokat.
Az én választóm lehetne mindenki, aki hisz Magyarországban, hisz a demokráciában, és aki az embereket egyénenként, egyenként ítéli meg, tisztességük és a többi emberhez való viszonyuk alapján.
Az én pártomban nem lenne követelmény az ideológiai harc, nálam nem lenne enyhítő körülmény Farkas Flóriánnak, hogy cigány, Tasnádi Péternek, hogy zsidó, és Budaházinak sem, hogy ősei Tyirityán vagy Semjén Zsolt hátán nyargaltak be a Kárpát-medencébe, csak az lenne a követelmény, hogy cselekedeteik ne álljanak ellentétben a Büntető Törvénykönyvvel.
Viszont az a rendőr, aki a cigány embert azért vegzálja, mert cigány, másnap már civil lenne, aki a zsidó embert származása miatt támadja, az nem védekezhetne a bíróság előtt azzal, hogy tette belefér az egyéni vélemény-nyilvánítás kategóriájába, és nem uszíthatna a menekültek törvényben szabályozott befogadása ellen se senki, büntetőjogi következmények nélkül.
Ehhez persze pontosan definiálni kellene, hogy ki a menekült, ki számít bevándorlónak, kit mi illet meg, illetve kinek milyen kötelezettségei vannak ebből kifolyólag, milyen idegenrendészeti eljárások alkalmazásával.
Azért a BTK-t is át kellene nézni, és egységessé kellene tenni a jogalkalmazást, pontosan körülírva az egyes cselekményeknél a jogalkotói szándékot, megakadályozva a jog csűrés-csavarását és egyéni értelmezgetését az igazságszolgáltatás szereplői számára.
Az én pártom kiállna az Európai Unió mellett, és azt támogatná, hogy az ország olyan tagja legyen egy európai államszövetségnek, mint például Texas az Egyesült Államoknak.
Az első intézkedések között lenne az Euro bevezetésének előkészítése, beleértve ennek szociális előkészítését is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.