2017. augusztus 8., kedd

SIMICSKA MEGSZÓLALT ÉS FELJELENTI SAJÁT CÉGÉT - ORBÁN RETTEGHET

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Ashwood
2017.08.08.


Közkeletű vélekedést cáfol éppen Simicska Lajos: az ősoligarcha nem fog a Fideszre és Orbánra terhelőt mondani a kampányban, mert azzal magát is besározná. A jelek szerint Simicska nem épp így gondolja, támadásba is lendült.

Az, hogy Simicska Lajos letette a voksát a Jobbik mellett, ma már ténykérdés. Hogy ettől Vonék csicskapárt lettek-e, már korántsem ilyen egyértelmű - ám ha igen, akkor a bokájáig sem érnek az ősoligarcha übercsicskáinak, Orbán Viktornak és a Fidesznek. Ahogy azoknak a magukat újságíróknak nevezőknek – Gajdics Ottótól Liszkay Gáborig –, akik a minap még Simicska tenyeréből költötték el a mindennapi betevőt, most pedig habzó szájjal csaholják vissza a kormánypropagandát. Igaz, előtte is ezt tették. Bencsik legyen a talpán, aki ezt a fordulatot végre tudja hajtani.

Immár az sem kérdés többé, hogy a Fidesz egykori pénztárnoka, Orbán kollégiumi szobatársa, az adóhivatal egy évnyi ura kinyitja-e a titkok kamráját a kampányban. Korábban sokan érveltek ez ellen avval, hogyha Lajos beszélni kezd, akkor saját magát is bemártja, hisz a párt és Orbán piszkos pénzügyeit maga intézte. Ennyit – vagyis a vagyonát, vagy akár a szabadságát is - nem kockáztatná azért, hogy bukni lássa egykori barátait...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.