2017. szeptember 24., vasárnap

A NEMZETEGYESÍTŐ FŐVADÁSZ SZÁJBATEKERT KERESZTÉNY ERKÖLCSEI


AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Hajnal Éva
2017.09.23.



...Térjünk vissza a KDNP gyöngyszemére, ugyanis a legjobb még hátra van, Semjén azt is kihányta magából, hogy az a cél, hogy “magyar családokban, magyar gyerekek szülessenek, akik magyar kultúrában nőnek fel”.

Hát ez kurva nagy cél, én nem tudom Zsóti eddig melyik kő alatt bujkáltál, hogy nem esett le neked, hogy ez már csak azért sem lehet cél, mert ez már rég megvalósult. Jobb ha elhiszed, hogy magyar szülőknek magyar gyerekeik születnek. Szóval Zsóti valami másik célt kell kitűznöd, mert ez nem cél, csak félrebeszélés. Hacsak a füldbuta Kósa haverod holnap be nem jelenti, hogy mostanában a pokoli Soros-terv miatt hututuszi gyerekek jönnek a világra a magyar családokban. Ennyit a fizetett megélhetési gyerekszülési reklámotokról. Máskor gondolkodjál előre mielőtt elböfögöd az agyatlan baromságaitokat.

Máskülönben meg a lányodat és a fiaidat is így inzultálod? Nem mondták még neked, hogy szülnek majd neked, de csak akkor, ha Árpádig vissza tudod vezetni a családfátokat, vagy ha álmodból felverve is el tudod mondani az Üdvözlégy Máriát?

Egyébként tudod te nagyon jól, hogy sárosak vagytok, hiszen azokat a fiatalokat, akik révén több gyermek születhetne Magyarországon ti, azaz a jelenlegi kormány mérhetetlen harácsolása, nepotizmusa, korrupciója már réges-rég százezer számra elüldözte a “rothadó nyugatra”, azaz Angliába, Hollandiába, Németországba és a skandináv országokba. Ma már minden hatodik magyar állampolgár külföldön születik és jó eséllyel ott is nő fel.

Ők nagyrészt már soha nem fognak Magyarországra visszaköltözni. Aki egyszer megtapasztalta, hogy milyen az élet külföldön, az soha nem fog visszamenni az elmaradott, szervilis mentalitású, traumás Viktorka kacsóját és hátsóját puszilgató férgek közé. Hiszed vagy sem, de nem hiányoznak nekik az álszent, hazug fideszes szólamok, a mérhetetlen korrupció, és a szerződésszegő, enyveskezű, tolvaj magyar miniszterelnök és a többi félig értelmes, seggeteket csókolgató idióta. Aki élhet végre kultúremberek között, az miért menne vissza Magyarországra?

A negyed bérért? A nem működő közigazgatásért? Az egyre jobban szétcseszett oktatásért? A lőterekért, a KLIKK-ért? A lerohasztott magyar egészségügyért? Vagy azért, hogy a gyerekeiket olyan egyetemre járathassák, amelyik Putyint díszdoktorává avatta? Vagy inkább Oxfordba, vagy Cambridge-be, ahová ti külditek a saját gyerekeiteket tanulni?

Tudod te nagyon jól, hogy akik kimentek azok közül kevesen, vagy szinte senki sem fog visszajönni. Azok is csak akkor, ha ez a múltba rohanó rendszer végre és végérvényesen megszűnik. Véleményem szerint, ha másért nem, akkor már csak ezért is esedékes lenne egy istennyilát leküldeni rád és a NER-es spanjaidra. Továbbá kívánunk a ti magyar seggetekbe, magyar lópikulát! Addig is, amíg ezeket megkapjátok, mi ezzel a “klasszikussal” búcsúzunk...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.