2017. szeptember 24., vasárnap

TIZENHÁROM INTÉZKEDÉS, MELYEKKEL MEG LEHETNE TISZTÍTANI MAGYARORSZÁGOT SOROS GYÖRGY SZELLEMÉTŐL

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2017.09.23.


Nagyszerű történelmi példák állnak pártunk és kormányunk rendelkezésére, hogyan lehet eredményesen küzdeni a Soros Györgyhöz hasonló nemzetközi összeesküvők ellen. A Szegedi Kattintós most csokorba szedett néhány ötletet, melyek túllépve a nemzeti konzultáció kicsit már sablonos, egyben kissé szájbarágós, és nem igazán hatékony módszerén, megmutatja, hogyan lehetne teljesen megtisztítani hazánkat az amerikai milliárdos szellemétől. Aztán nehogy valaki túl komolyan vegye ezeket az ötleteket!

1. Soros György köpködő verseny. Lényege, hogy lehetőleg bő nyállal kell eltalálni Soros György arcképét. Több kategóriában mérik össze tudásukat a versenyzők. Az első a célbaköpés, amikor lehető legközelebb kell a homlokába csapódni a nyálnak, a másik a távolba köpés, ami annyit tesz, hogy minél távolabbról kell elérni a céltáblára erősített Soros-fotót. A harmadik pedig a mennyiségi versengés, amikor egységnyi idő alatt a lehető legtöbb nyálat kell eljuttatni az amerikai milliárdos arcképére. A versengést az összesített eredmény alapján legeredményesebb versenyző nyeri. Kiegészítő sportágként űzhető még a darts-dobálás Soros György arcképére.

2. Soros-bérencek rugdosása. Hasonlóan nemzeti sportággá kell tenni ezt a vetélkedés, akárcsak a köpködő versenyt. A rendőrség által összefogdosott Soros-ügynökökön lehet levezetni a Nemzeti Együttműködés Rendszere hét esztendeje alatt felgyülemlett feszültséget. Ügyeljünk arra, hogy a bérenceket még szállítható állapotban adjuk vissza a hatóságoknak a rugdosás után, mert átnevelő táborba kell utána szállítani őket.

3. Átnevelő táborok koreai mintára. Azokat a megveszekedett Soros-ügynököket, akik nem látják be, hogy elárulták a hazájukat, és ragaszkodnak a liberális demokrácia dekadens eszmeiségéhez, olyan átnevelő táborokba kell szállítani, ahol végre elsajátíthatják az igazi illiberális eszmeiséget, ugyanakkor a kényszermunka hatására unortodox módon gondolkodnak végre a gazdasági kérdésekről. Életre lehetne kelteni az ’50-es években használt, de azóta funkciójukat vesztett hazai kényszermunkatáborokat, de a volt Szovjetunió területén lévő Gulágok is benépesülhetnének olyan Soros-ügynökökkel, akiket Európa különböző illiberális államaiból hoznának ide. Nagy hasznát vennék az ilyen táborok az észak-koreai kommunista rezsim tapasztalt kápóinak, ugyanis már majdnem kihalt ez a szép, ősi szakma a kommunista diktatúrák tömeges bukásával.
4. Soros láncos kutyája voltam- valóságshow. Andy Vajna TV2-jén indulna a szórakoztató műsor, melyben Soros György bérenceit zárnák össze egy villában. Mindenki láthatná a szánalmas életüket, a magyarázkodásukat, és ahogy összevesznének néhány marék százdollároson. Ez a műsor mutatná meg minden igaz magyarnak, mennyire megfertőzte a lelküket az amerikai milliárdos.   
5. Soros Györgytől mentes élelmiszerek. Soros György olyan rafinált módszerekkel fertőzte meg hazánk polgárait, hogy nagyon nehéz védekezni ellene. De nem lehetetlen ez a küldetés! Ételeink és italaink ugyanis nyomokban Soros Györgyöt tartalmaznak, így észrevétlen jut be a szervezetbe, a vérkeringésbe, az izomrostokba, és természetesen a gondolkodásunkba. Ezért kell „Sorosmentes” ásványvizeket vásárolnunk, de a boros- és sörösüvegeken, konzerveken, befőtteken is alaposan át kell tanulmányoznunk az apró betűs részt, hogy nehogy Sorossal szennyezett ételek kerüljenek az asztalunkra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.